Svaren t. frågestunden

2009-08-14 | 22:43:00 | Frågor & Svar |

Tack för alla fina frågor! :)
Det är många som har skrivit liknande frågor så jag länkar ingen men om ni vill se vem som frågat vad så kolla igenom komentarernaHÄR!
Frågot som jag anser vara för privata har jag valt att inte svara på så klart.


Vart bor du?
- Sundsvall men flyttar snart till Fränsta.

hur gammal är du?
- Snart 19.

När fyller du år?
- 7 september så det är inte länge kvar nu! ^^

Vad heter du i mellannamn?
- Siv och Maria.

Har du några syskon?
- Ja, jag har två. Min lillasyster Sara, 18 och min lillebror Joakim 14.

Har du någon kille?
- Nej, inte för tillfället.

Intressen?
- Blogga, filma, fota, träna, shoppa och sova..^^

Vad är din favoritsysselsättning?
- Förutom att blogga så är det filma + redigera, fota + redigera, shoppa, vara med vänner, se på TV och träna.

Har du någon fobi?
- Getingfobin som jag hade har jag börjat komma över, tack och lov! upptäkt denna sommar att de låter en vara om man inte gör dem någe. Spindlar är ingen favorit heller precis! :S Har en hemlig fobi också som jag inte vill berätta om...^^

Vad gör du om 5 år?
- Om allt går som JAG vill studerar jag opera i Göteborg eller Musikal (eller opera) på kulturama i Stockholm.

Vad är dina framtidsplaner?
- Jag vill flytta och studera i LA i några år och sedan vill jag hålla på inom musikbranschen.

Din förebild?
- Nanne Grönvall och Pernilla Wahlgren. Två starka kvinnor som verkligen har hjälpt mig massor i livet! Sedan har man ju många inom familj- och vännerkretsarna men när jag hör ordet "förebild" är det Nanne och Nilla som gäller..^^ 

När grät du senast och varför?
- Senast jag grät var igår kväll. Det var glädjetårar över ett mail från en OTROLIGT nära vän som bor i USA. Vi har aldrig träffats i verkliga livet men båda betyder otroligt mycket för varandra så jag blev riktigt glad. (hon har inte kunnat svara på BRA länge så jag började bli orolig men allt var bra!) :) 

Har du några drömmar som du vill göra till verklighet?

Varför började du blogga?
- Jag skaffade min blogg för att det blev så jobbit att berätta om och om igen på MSN för mina vänner om träffarna med Nanne Grönvall och Pernilla Wahlgren + att det va så långt att det inte räckte in i en ruta...snarare 5 - 6 skickningar. Då blev bloggen bra! :) Att berätta om större händelser blev också lättare. :)

Hur länge har du bloggat?
- Sedan 2 september 2007.

Besöksrekord?
- 1607 unika besökare.

Ungefär hur många besökare har du per dag?
- Just nu runt 1000 lite över, men då ligger jag uppe på aktiva listan också. Annars runt 300.

Hur blev din blogg så stor?
- Låt mig besvara detta med en ny fråga...Är min blogg stor? ^^ Jag har svårt att se att min blogg är så stor? Visst, jag är bland de största bloggarna i Sundsvall skulle jag kunna tänka mig men annars så...?

Hur fick du läsare?
- Mina första läsare kom från ingenstans och när jag började besvara deras komentarer kom det bara fler och fler. Då började jag skriva till fler och hittade på så sätt många fina och bra bloggar som jag än idag följer så gott jag kan och hinner.

Vad vill du uppnå med bloggandet?
En kreativ prossess. Attt ha något kul att göra och kunna dokumentera saker som händer i mitt liv för mig att kolla tillbaka på senare i framtiden. :)

Vart får du din inspiration ifrån?
- Jag suger åt mig av det som händer runt om mig, det jag ser på tv eller på youtube, om jag kommer över något intressant på andra bloggar som jag vill återberätta eller kanske övrigt från mina dagar. Försöker suga åt mig så mycket jag kan som en svamp för att ha mer att skriva om men bloggtorkorna kan man inte göra så mycket åt.
Denna frågestund är lite Foki-inspirerad om jag får säga det själv..^^

Hur inspererade Greta dig?
- Vi fick en uppgift i Svenska C:n av henne då jag hade henne som lärare att blogga tre inlägg om dagen och jag hade redan denna blogg sedan tidigare. Jag började blogga allt mer och sedan kunde jag bara inte sluta. DET TACKAR JAG FÖR! ^^

om jag ska vara helt ärlig tycker jag att designen som du använder dig av i dina inlägg är i särklass den snyggaste jag sätt :) min fråga hur har du gjort ?!

Vilken linje gick du på gymnasiet?
- Estet, Musik.

Vilken skola ska du gå på?
Ålsta Folkhögskola

Vad är det för utbildning?
- Artistutbildningen

Har du tagit studentlån?
- Nej, eftersom att det inte är en högskoleutbildning och jag inte är 20 får jag inte ta studielån.

Jag såg i din meny att du går på artist-utbildning, jag antar därför att du sjunger, så nu undrar jag om du skulle kunna lägga upp något klipp när du sjunger här på bloggen? (:
- Som en liten förklaring kan jag säga att jag börjar artistutbildningen till hösten men har skrivit att jag går den nu för att splippa ändra sedan när jag sitter med sloken ner i nothefterna och pluggar som en galning. Ang. sången undrar jag hur många som har frågat det nu...^^ Ska försöka göra det så snart som möjligt tror jag nog. :)

Vad tycker du är en intressant och bra blogg?
- En intressant och bra blogg för mig är en blogg som skriver om saker som intresserar mig. NO SHIT! ^^ hehe...:P och att bloggaren i sig är en trevlig person, som står för den hon är och som inte trackar på andra.

Hur känns det att flytta?
- Känns otroligt kul men riktigt pirrigt också! ^^

Tror du på Gud/Jesus? Varför/varför inte?
- Nej det gör jag inte. Dock tror jag på en högre makt och jag går gärna till kyrkan och ber för det, men då ber jag till mina spiritguires. Kyrkan är ett fridfullt ställe som jag verkligen trivs att vara i. :)

Vad är det för smycken du gör?
- Halsband och armband. Mestadels armband. Jag har ett par örhängen som jag har gjort också med ett peacetecken på. Vill lära mig att göra ringar också! :)

Vill du ha barn?
- JAG ÄLSKAR BARN men skulle jag kunna ha ett själv? Kanske när jag är äldre och har en fast inkomst.

Vad lyssnar du på för musik?
- Jag är ganska mycket allätare men gillar inte allt för tung musik om inte texten har ett meddelande som verkligen går fram i mig.

Brukar du åka utomlands, om ja, vilket är ditt favoritställe?
- Nej, jag har tyvärr aldrig varit utomlands. :(

håller du på med någon sport?
- Inte aktivt så men jag går gärna ut och springer, gymmar, går på friskis och svettis osv. Man måste ju hålla igång. ;-)

Om du fick vakna upp som någon annan imorgon, vem skulle det vara?
- Om jag är mig själv dagen efter det så skulle jag nog säga...Kristin Chenoweth. Annars svarar jag "mig själv en dag YNGRE!". Har upptäckt att man börjar bli vuxen nu och det skrämmer mig som fan! XD

Om du skulle skriva en bok om ditt liv såhär långt, vad skulle den heta?
- "En äkta vän är en god vän" eller något sånt. Jag hade väldigt svårt med vänner innan jag kom på gymnasiet. Hade inte en ända om man ska vara noga. Så ja skulle väla skriva om det, om mobbningen och utsättningen. Kanske skriva i sammarbete med Friends eller BRIS kanske! ^^

Brukar du sova på dagarna ibland?
- Inte om jag inte somnar på bussen hem. Försöker att hålla mig vaken i hopp om att somna på kvällen i stället. :)

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.