Krogshowen i bildformat!

2009-12-20 | 13:32:00 | Musik - On stage |

BILD-TIME!
Jag har kontaktat fotografen Helge Rubin som var och fotade på våran sista föreställning av krogshowen och har fått lov av honom att använda bilderna så här kommer lite kul! :) (Dock inte alla bilderna)


Julmedelyt - Sandra, Jenny, Isabell, Anja, Alice, Maria, Agnes, Josefin, Malin, Nathalie, Cajsa (Jag), Christoffer & Daniel


 

Julmedelyt var det första numret vi körde. Med Run, run rudolf som sista nummer i första har vi nog fått igång publiken. :)


ABBA - Jenny, Alice, Agnes, Isabell, Nathalie & Christoffer


 

 


 
      
ABBA-shoket var strålande. Danserna, sången, aggerandet...ALLT! Suveränt jobbat tjejer! Och Christoffer. :)
Mina favoritnummer är ju "Dose your mother know" och "Take a Chance"

 


 

QUEEN - Sandra, Malin, Anja, Maria, Josefin, Cajsa (jag) & Daniel

 


 


 
 
I QUEEN-delen var jag med. Jag sjung duett tillsammans med Sandra i "Who wants to live forever" och körade i "Somebody to love", "I want it all" och "We are the champions". + Att alla i klassen sjung "Radio GaGa" med grym staging och inlevelse..^^

 


 

Schlagermedelyt - Sandra, Jenny, Isabell, Anja, Alice, Maria, Agnes, Josefin, Malin, Nathalie, Cajsa (jag), Christoffer & Daniel

Standins: Helén & Amir

 


   
    
Sedan var det sista nummret. Här ser vi lite tok som vi gjorde som inte skulle vara i föreställningen. Helén är uppdragen på scenen, Anja har en Queen-hatt på sig, Agnes har en av killarnas schlager-hattar, killarna har Marias och Sandras boer + Abba-mössorna och vi tog med Amir i slut-posen. :) Han sticker ut ganska mycket med sin röda tröja..^^

 


 

JAAAAG!!!

 


  


SIST MEN INTE MINST....JAAAAG! XD hahaha! Diggar faktiskt denna bild. :) 

Det var alla bilder som jag hade tänkt att dela med mig utav. :) Hoppas att ni gillade dem! (Det gör i alla fall jag!)

Tack till Helge Rubin för att jag får använda bilderna.
- Verkligen en fantastisk fotograf! :)

Vill du kontakta Helge?

Fotograf Helge Rubin
Tingsgatan 4
247 50 DALBY

Tel.               046-370220         
mobil               070-7156252         

e-post: rubinbild@tele2.se

Sista-show-skämt + Fest!

2009-12-13 | 16:27:00 | Musik - On stage |

Igår hade vi våran sista föreställning på bykrogen.
I publiken hade jag stöd från mamma, pappa, syrran, farmor och farfar. Härligt gäng och efter showen kunde inte farfar låta bli att skämma ut mig inför Helén och pappa gjorde ett försök på att skämma ut mig inför Helén och klassen, utan vidare resultat. Pappa är man van vid och han är ändå pappa, han skämmer bara ut sig själv.

Vad gjorde vi för "sista-showen"-skämt då?
I ABBA vickade alla på häcken mot Christoffer i slutet + att Jenny tog Sandras boa som egentligen är för schlagermedelyt.
I schlagermedelyt var det mer bus, fortfarande inget som förstörde men fan va kul vi hade! :D Först kom killarna in med Marias och Sandras boas(?) och sjömanshatt och Agnes och Josefin hade killarnas hattar. Sedan la jag första stöten med ändring i korreografi + text. Jag sjöng "Avundsjuk" och istället för att sjunga "det finns så mycket jag behöver: skönhet, kärlek, vänner, klöver" tog jag nya versionens slut på "karlar, karlar, karlar, karlar!", jag hoppade på Helén med "karlar"-delen som satt med sitt sällskap och avnjöt showen, nästa på tur var Anja som sjung "ingenting är större än det där!" och gjorde en gest mot Daniels...ni hajjar nog... Christoffer sjung "Naken" istället för "Vaken" och jag och Jenny gjorde samma i "Godmorgon". "...är du riktigt NAKEN än?" hehe..XD När det började närma sig slutet sprang jag och Anja iväg nog Helén och hennes sällskap och drog med oss henne ner på scenen och tillsammans gjorde vi alla slutposen.
Har säkert missat massor nu i schlagermedelyt. Klassen får komentera om det är mer vi gjorde.
Sedan började de klappa händerna och ville ha mer. Daniel och Malin sprang upp och distraherade Emma medan jag fick Agnes mick och hoppade ut och började prata med publiken. Helén såg bara liiiite förvirrad ut då... obetalbar blick! När Emma började fatta att hon inte skulle sätta på någon musik för ett extranummer än och jag hade bätt både Emma och Helén komma ner till mig så började hon också att leka med ljudet och effekter på micken. SKITKUL! Vi hade köpt blommor till dem och dumle till Helén + Burn (energidryck) till Emma. De var som barn på julafton, sååå söta lärare man har! ^^ ÄLSKAR ER!
Det är så många saker som sas också som jag skulle vilja skriva ner men det är på risk för ALLT FÖR LÅNGT INLÄGG!!!


ÖVER TILL FESTEN!
Efter hade vi fest med klassen och Heléns sällskap, tyvärr åkte Emma rätt tidigt. Det va skitkul TROTS att alla va fulla, men man fick en tid att umgås och dessutom med Syrran som sov över hos mig i natt. Den man inte dansade med igår kväll var inte där..^^ Martin, Helens man, fick för sig att bära både mig och syrran. Det slutade i att jag låg över Martin med syrran över mig och Helén en meter bort som skämdes och sa åt Martin att låta bli typ 100 gånger.
I mina ögon var Helén och hennes man höjdpunkten i hela festen. :) De va supersöta tillsammans och de såg till och med mer kära ut än mina föräldrar och ens gifta föräldrar tycker man ju är de lyckligaste paren på jorden! + att Martin va helhärlig men ska inte berätta mer i risk för att få en arg Helén efter mig..^^ YOU KNOW I MEAN NO HARM, HELÉN! Luv ya!
Helén sa en supersöt sak till mig också men det tog kvällen ut innan jag kunde fatta allt och känna mig tacksam för det så på tisdag när vi träffas igen ska jag tacka ordentligt. :)

Föreställning i Torpsammar

2009-12-11 | 10:16:00 | Musik - On stage |

Igår hade vi föreställning på AWEARE i Torpshammar, 10 minuter i från Fränsta ungefär.
Ljudet kronglade...MASSOR, men man kan ju ändå inte låta bli att försöka ha kul trots krongel. Har inte vi kul på scenen kommer publiken att känna sig obekväma så vi gjorde vårat bästa tycker jag. :)

Jag har massor med bilder men min klass är lite skygga av sig så jag vågar inte lägga upp alla men här är i alla fall några:

 
Jag filmade lite av Abba-gänget när de övade. Nu är de så långt ifrån att jag hoppas att ni inte tar illa upp att ni är med på bild?


Lite närmare, början av "Take a chance". Äre' lugnt tjejer (och Christoffer)?

 
Jenny och Sandra (t.v) har varit med om mina oooonda bild-dåd tidigare. Lika så fina Josefin. :) (t.h)
MOAHAHAHAHA, Jag har SÅÅ onda avsikter med allt, eller hur!? ^^


Jag har såååå mycket mer bilder, får jag lägga upp dem, klassen!?
Det är bilder på Alice och Maria + Christoffer och Abba-gänget. :) (+ En bild på Helén...) (A)
Ni kan tänka så här, ska ni hålla på med detta yrke kommer det vara bilder på er överallt hela tiden sen... (A) HAHA, hon gör ALLT för att få använda bilderna..^^

Premiärnerver - Det bästa som finns!

2009-12-04 | 23:02:00 | Musik - On stage | Musik - backstage |

FAN VA UNDERBART DET ÄR ATT STÅ PÅ SCEN!
Vi har haft premiär på krogshowen idag. Gick skitbra! Ingen äcklig nervositet utan behaglig. Sådan nervoritet man behöver för att kunna göra ett bra jobb, lixom.
Klassen var fantastiskt bra och alla verkade ha SÅ kul!
Jag vet att vi gjorde ett bra jobb. Vi fick nämligen Helén att gråta av lycka/stolthet typ 4 gånger! Bästa var ju när man såg hur tårarna var på väg, då kunde man inte låta bli att le lite extra. :)
I morgon har vi ny föreställning och på kvällen festar vi loss med Amir, ägaren till krogen som vi håller till på. Har vi tur får vi med Helén och Emma på lite fest också. :)

Tidningen var där också, hörde rycktas om att det var tidningen i alla fall.. xD Även några andra som fotade, så för hoppningsvis kommer jag att kunna dela med mig av bilder inom kort. Tills vidare lyckades jag faktiskt få in film från repet igår så det tänkte jag dela med mig av! :D
 

Ska svara på komentarer nu och sedan gör jag kväll!
GOD NATT SÖTISAR!

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.