Svar på frågestunden

2009-06-19 | 21:05:00 | Frågor & Svar |

Deniesé

* Vad var dina drömmar när du va liten?
* Har du fortfarande kvar samma drömmar, om nej, vad är de för några nu? :)
Svar:
* När jag va liten ville jag bli läkare men kom underfund med att jag inte ens kunde se någon bli opererad på TV så det slog sedan över till att jag ville bli lärare.
* Nej det har jag inte. Idag vill jag hålla på med musik. Helst vill jag bli artist eller sångerska.

Elena

Vad ska du göra nu efter studenten?

Svar:
Nu i höst ska jag studera Artistutbildningen i Frästa som ligger på ett år och sen så vill jag nog ner till Sthlm och studera mer sång och musik där! :)

celineee ♥

mest pinsamma händelsen som du kommer ihåg? :)

Svar:
Shit! Man förtränger ju alltid sånt där men det lilla jag kommer ihåg var att jag nästan tappade min studentmössa ner för skolans balkong när vi sjung studentsången för släkterna. Men det var faktiskt inte mitt fel! ^^

Lisa

Frågor:
1. Favoritfilmer?
2. Favoritskådisar?
3. Favoritartister?
4. Vad vill du bli när du blir stor?! ;0)

Svar:
  • Komedier
  • Oj, jag har så många att jag inte ens kan nämna en! :O
  • Nanne Grönvall, Pernilla Wahlgren (dessa två är ju självklara) men sen gillar jag ju också Kristin Chenoweth och Sarah Brightman och har också börjat gilla Martina McBride + Alanis Morissette ännu mer än tidigare.
  • Artist eller sångerska. :)

Evelina

Tycker du att du själv är söt :)?

Svar:
Haha, nej, det tycker jag inte. Blir till och med sur när någon säger att jag är söt. Jag är väldigt kort av mig och har alltid blivigt behandlad som yngre av de som är i samma ålder som mig. Ordet "söt" började användas mot mig istället för "liten" efter ett tag, därför gillar jag inte det ordet. (dock säger jag det till andra men med en annan mening. Som är någon säger något tokigt medvetet kan jag säga "haha, va sööt du är! ^^" till kompisar).

Celicia

Tror du att du är känd? Och kommer att bli? :)
Känd artist alltså.

Svar:
Haha, ja då! Jag är känd i hela Nolby, hm... NOT! ^^ haha! Nej jag tror inte att jag är känd. Om jag kommer bli... Kanske, om min dröm om att bli artist slår in så men om jag blir sångerska så är nog inte chansen så stor. Men jag jobbar stenhårt på min sång och jag utvecklas allt mer. Jag jobbar också stenhårt för mina drömmar så vi håller tummarna för att något blir rätt i alla fall! :)

Joanna

Om du skulle starta ett eget märke, vad skulle det vara för vara och vad skulle det kallas?

Svar:
Jag har ju länge haft planer på att sälja mina armband och andra smycken som jag gör. I sånna fall skulle jag kalla mitt märke för YouNique. (Vilket är min förkortning på "you are unique").

Jasmine

fråga: 3 egenskaper med dig själv som du gillar?:)

Svar:
Okej, let's see. 1. Jag kämpar för det jag tror på. 2. Jag är envis (det är faktiskt en bra egenskap på många sätt!). 3. ...nu blev det svårt här... HJÄLP MIG!? Kommer inte på en tredje! :(

Petra

när började du din blogg och varför? (fråga även av C H A LL A N S FOTOBLOGG)
betyder det mycket för dig att ha många läsare?
Svar: Jag började blogga september 2007 för att det var ett enklare sätt att berätta om mina träffar med Pernilla Wahlgren och Nanne Grönvall än att sitta och skriva långa meddelanden till kompisar på MSN (Vilket jag inte längre använder).
På den frågan, om det betyder mycket med läsare, vill man ju svara nej för att låta duktig men självklart betyder det om folk läser. Sedan va många är tål ju att diskuteras. ^^

Emma 

Framtidsplaner?
Intressen?
Beskriv dig med tre ord?
Favvomat?

Svar:
Studera och hålla på med musik
Sång och dans, blogga och Internet över huvudtaget
Sprallig, konstig, envis
Räksallad

Anna & Mimie

Har du pojkvän? :)

Svar:
Nej. :(

Jennifer på Fashioncut

Bästa första dejten? Både verklig och drömdejt :)

Svar: Det måste ha varit när jag och min andra kille var på ishallen tillsammans och åkte på utebanan. Jag hade i alla fall otroligt trevligt. Vi var visserligen inte ihop än då men det va riktigt trevligt! :) Drömdejt skulle nog vara en hel kväll tillsammans på något romantiskt ställe och bara umgås. :)

sora :)

Frågan: Vad gör du när du upptäcker att du fått en finne?
Alltså hur behandlar du den då och med vad? :D

Svar:
Oj, jag gör inte så mycket åt det. Jag försöker väl se till att jag håller ansiktet rent och inte täpper till porerna när jag sminkar mig. Jag smörjer alltid med hudkräm i ansiktet med samma märke som min foundation är.

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.