Tjejkväll!

2010-10-26 | 00:10:00 | Musik - On stage |

Hej hopp!
Det har varit en lång dag idag med utskällning av Helén, grymt bra rep från gruppen och med ett härligt slut.

Jag var och sjung på en tjejkväll i pingstkyrkan, fick mig lite nytt smink som tack (ska få mer också! :D Mer om det när det kommer). Sedan blev det kvällsmys med Carro som fyller 19 idag!

Gigget gick sådär.
Det började med att jag inte alls var nervös, började tänka på att det var en konstig känsla och BLEV galet nervös av det. Började ganska snabbt också att tänka att alla tyckte att jag sög vilket lädde till att jag blev och såg osäker ut på scenen tonerna började gå hej vilt och till sist tappade jag texten. I slutet började det att gå bättre men det var ungefär de två sista raderna.


Tack Carro som filma och fota! :D


Japp, vi hade aaaskul! haha! Och jag har klippt luggen nu! :D yey! den är lite kort och konstig just nu men det är för att det ska bli bra när det har växt en bit om nån vecka. :)

Nej, det kommer ingen video med uppträdandet! Det filmades med är så sjukt missnöjd att jag inte ens kan visa det. I vissa fall brukar jag kunna bjuda på det men inte i detta fall. :P

Backstage från pipeline

2010-10-17 | 12:06:00 | Musik - backstage |

Den 6/10 var vi på pipeline och hade en spelning för er som missat det.
Både jag och Questan fotade under denna lilla föreställning så jag tänkte ge lite backastage-bilder. (Det filmades också av både mig och Maria men ingen ville att vårat "flum" skulle komma med på youtube eller bloggen).
(Ja, jag har bloggtorka denna helg men nu när jag väl kan blogga passar jag på!). :)


Godiset och chipsen i logen hittade killarna snabbt. Det var nästan FÖR lyxigt. Men eftersom att vi inte fick betalt för spelningen så var det tillräckligt med lyx. :)

Så här såg logen ut. Inte mycket att komma med men ändå astrevligt! De hade verkligen tänkt på ALLT! Och var det något som inte fanns i logen som fanns i caféterian fick vi ta därifrån, allt vi ville!

Medan de andra gjorde middag planerade jag med ljudkillarna. De stora snilleblixtarna fick vi inte förrän typ en kvart innan vi skulle börja och då var det alla i gruppen som var smarta på idéer.


Efter föreställningen träffade jag lisa som jag inte har sätt på flera år! :D

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.