Så gick PAS-sökninngen

2011-04-29 | 23:19:00 | Dagbok 2011 |

Hejsan hoppsan alla sötnosar och tack för alla lyckoönskningar!
Många som undrar nu och ni hoppas kanske på att jag ska skriva ”JAG GICK VIDARE!” men tyvärr gick dansen så illa att först och främst såg jag arg ut, såg inte ut att trivas på dansgolvet, började undra vad i helleflundra jag gjorde med armarna och sedan så gick det bara tekniskt åt helvete. Har ju faktiskt inte dansat på ett halvår som ni vet vid det här laget. xD

Jag och min skåpkompis blev ganska tighta. Nummer 1599…eller Emma som jag nu känner henne som. ^^ Otroligt trevlig tjej. Hon gick vidare till nästa audition.

Hade en känsla av att det skulle gå bra. Allt annat gick bra också. Sången satt bättre än förväntat och även monologen gick bra! :D Men som sagt… Dansen…FY I HELVETE! Ska jobba upp mig som fan nu i höst, gå på danskurser, ta extra sånglektioner och bara utvecklas och bli bättre! SKA in på PAS och så är det bara! :D

När sökningen var klar gick alla 8 sökande kompisar till ett choklad-café och inväntade våra SMS-svar från PAS. Jag var först att få mitt nej och ganska snart pep det till i två till telefoner med samma negativa och tråkiga SMS. Efter ett tag började det låta från Frida, Moa och Sabinas telefoner. Alla tre hade kommit in på förberedande året. Cornelia och Christinas telefoner lät därefter. De gick vidare i sökningen.

Vad är PAS?
Många som frågat nu. PAS är Dansforums utbildning Performning Arts School som ligger i Göteborg. :)

Hur kan man missa en slutstation!?

2011-04-28 | 23:35:00 | Dagbok 2011 |

Sånt här lyckas bara jag med…
Jag satt på tåget till Kungsbacka, stolt över att jag faktiskt kom med den pendel jag sa att jag skulle med (fan, jag är alltid försenad annars). Jag tröck kortet, åter igen stolt för att jag fatta hur man skulle göra. Sätter mig och ringer lite personer jag måste ha tag på och sedan ringer jag Meli för att underhålla henne lite på hennes bussresa. Ganska snart börjar tåget rulla åt andra hållet och det piper till i min telefon att jag har fått ett SMS. Christina hade försökt att ringa mig. Jag fattade inte längre vars vi var och jag, allmänt lost. La på med Meli och ringde Christina och hon fråga vars jag var då jag inte hade klivit av pendeln i Kungsbacka där hon stod och väntade på mig.

Det visade sig att jag hade stannat i Kungsbacka utan att jag visste det och vi hade börjat rulla tillbaka till Göteborg. Fick hoppa av i Lindome för att ta tidigare pendel tillbaka till min station. Det löste sig, jag kom fram och jag höll mig lugn!

Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen. Börjar bli lite smånervös. :P

I morgon kommer det en frågestund medan jag är på Audition då jag blir borta typ hela dagen. KOM IN OCH STÄLL MASSA FRÅGOR DÅ! :D 8.30 Startar den! Ny tid: 10.30!

Mys med Meli!

2011-04-28 | 19:46:00 | Dagbok 2011 |

Åkte in till Göteborg idag för att träffa Meli.
Asmysigt hade vi! När vi väl hittade fram. ^^ Först träffades vi på tågstation och sedan åkte vi vidare med spårvagnen till Frölunda. När vi kommit dit var det dags för virrhönorna att hitta till ett köpcentrum av glas….SÅ pass smart tänka va vi idag. Vi tog oss i alla fall in på Frölunda Torg och frågade efter vägen och efter ett litet tag bestämde vi oss för att gå på min magkänsla istället för Melis. Det ledde i alla fall till att vi hittade fram till nyöppnade Barista. NYÖPPNAT var ordet! De hade ingen tillräckligt kunnig personal för Baristas olika erbjudanden och arbetssätt.. I alla fall EN som visste hur man skötte kassan så det var ju bra i alla fall.

Vi fick fikan till sist i alla fall. Det var mycket om och men som skulle in i det hela för att de som jobbade där både skulle få till det med påladdning av stammiskort, min beställning och en helt vanlig Chailatte.
Mysighetsfaktor då…Jag måste börja erkänna det och är ett rent Sundsvalls-bo i kropp och själ så saknade mitt Sundsvalls-Barista. Det är mycket mysigare och inte med en personal som är yrare än mig. Men okej…NYÖPPNAT sa vi ju faktiskt. Tror nog att det kommer bli bra när väl allt kommer igång och alla vet vad de ska göra. :) Vem vet, kommer jag in på PAS kanske jag kan extraknäcka på Barista i Frölunda! ^^

Så gör jag stan osäkrad

2011-04-24 | 17:30:00 | Dagbok 2011 |


Hemma från stan.
Det blev en runda själv men har köpt både träningskläder, underkläder och åksjukeband. Hämtade även ut tågbiljetterna för onsdagen, skickade tillbaka mina tåspets till dance & Gym shop och satte in pengar på mitt Barista-konto. Man hinner med mycket. ;-)
Träffade Nathalie på tågstationen också. Hon skulle hem till Gävle.  Vi satt tillsammans i en timma på stationen och väntade på hennes tåg. Tyckte inte att hon skulle behöva sitta där själv så länge. ^^

Innan sömnen prioriteras...

2011-04-23 | 23:19:00 | Dagbok 2011 |

…Har jag övat lite!
Både monolog och lyssnat igenom låtarna har jag varit duktig att repa på. Går sådär dock när mamma försöker sova i rummet bredvid och vi har tunna väggar. Då blir det för mig att knipa igen, och ni som känner mig vet hur svårt jag tycker att det är! xD I morgon kväll ska jag se till att repa låtarna rent tekniskt, det behövs!
Hur ser morgondagen ut då, tro? Jag träffa min kompis Hanna i morgon på stan för en fika (ÄNTLIGEN!) och hämta ut mina tågbiljetter. Därefter bär det hem, klippa lite mer grenar och repa låtar och mer monolog.
Klippningen av grenar har verkligen hjälpt mot ångest! Glömde ta min medicin idag så jag har inte alls mått så bra, då gav jag mig ut i friska luften och klippte lite. ;-) Och blogga så mycket som jag har gjort idag har hjälpt mig från att göra en annan sak som heller inte är bra. Tack söta ni för att ni håller mig sysselsatt! ^^

Kommer att ha internet på tåget på onsdag så att ni vet. Hade inte tänkt att dissa er bara för att jag ska sitta på ett tåg i 7 timmar..xD Bloggen håller mig och mitt humör i schack så jag behöver det! :P

Vi har jobbat stenhårt!

2011-04-23 | 17:54:00 | Dagbok 2011 |

Pappa och jag har jobbat på bra idag!
Jag har klippt grenar till pinnar och han har flyttat massa skräp. Brorsan kom till och med ut och hjälpte till efter ett tag. Spännande! :D
Tyvärr så försvann solen så det blev mindre kul att jobba ute. Blir så himla kallt bara den går i moln! :S

Har för övrigt fått veta att den nya designen bör vara klar i morgon! :D Det ser vi fram emot, eller hur!? ^^ Tror nog att Tobbe har gjort ett grymt jobb så när designen är klar kommer ett helt inlägg tillägnat honom!

Dagens äventyr

2011-04-23 | 10:49:00 | Dagbok 2011 |


Okej, det kanske inte är så mycket till äventyr….Ska klippa pinnar av ett nerhugget träd och göra rent hos fåglarna. Spänannde va!? NOT! :P
Ska bara ta mig ur sängen också så att jag kan sätta igång men va fan, jag sitter så bra! ^^

Oplanerad shoppingrunda

2011-04-22 | 17:57:00 | Dagbok 2011 |


Försvann på en oplanerad shoppingrunda men nu är jag hemma igen.
Orkade inte bara sitta inne när det var så fint väder och stan va stängd så det blev Birsta. Klev av några busstationer tidigare så att jag fick gå en bit i det fina vädret. :)

Vad som inhandlades får ni veta senare i kväll. Spännande va!? Eller kanske inte…xD
Nu blir det TV med mamma och stretcha ut lite träningsvärk.

Så ska kroppen kännas!

2011-04-22 | 11:43:00 | Dagbok 2011 |

Jag har träningsvärk i hela kroppen, blåmärken fulla knäna och bara allmänt trött! Solen skiner, kunde sitta ute och öva monolog…Dagen blir inte bättre än så här! :D Är så himla glad över att ha ont överallt och helt kvaddade knän! Vet att det låter helt kajko men det är helt underbart, faktiskt!

Sedan min sjukskrivning så har glass blivit min stora mat-lass. Jag skäms ganska mycket över att erkänna det men så är det! Förut åt jag bara glass vid depression men nu har det blivit en ”jag får faktiskt unna mig”-grejj! Börjar unna mig glass och godis allt mer för nu fan ska jag ta mig ut all skit som jag rullat runt i på tok för många år! Hur jag oftast psykiskt mår av det ska vi inte gå in på…xD

Mina tåspets-skor har för övrigt kommit men måste skicka tillbaka dem. HELT fel storlek. Det blir till att öva tåspets i höst istället skulle jag tippa på.
Nu ska jag ut och fortsätta öva monolog i det vackra vädret och sedan händer det faktiskt inte så mycket mer idag. Riktigt skönt!

Update: Om Härnösand Dans

2011-04-21 | 19:54:00 | Dagbok 2011 |

NU orkar jag egentligen inte mer idag. HAH! xD
Efter en lång dag har jag nu kommit hem från Härnösands dansaudition. Det var kul, lärorikt, svårt och verkligen inget för mig! Om jag kom in eller inte, det vet jag inte. Jag kände att jag varken psykiskt eller fysiskt kommer att palla ett år med bara dans från 8.30 – 17.00 varje dag. Inte nu, inte i år. Söker kanske nästa år. Tackade i alla fall nej till min eventuella plats om jag nu hade blivit tilldelad den eller inte. Jag är inte redo på någon av nivåerna. Det är inte det att jag inte vill alltså. Vill GALET mycket! Men kroppen säger faktiskt ifrån och jag lyssnar för en gångs skull. Söker musikhandledarlinjen om två veckor där. Vill verkligen komma in där med och vet att jag kommer klara av den utbildningen.

Vill verkligen tacka Danielle för min chans och för att jag fick komma. Lärde mig så otroligt mycket och hon var otroligt duktig, trevlig människa och bra pedagog!

Ingen bild till detta inlägg, förlåt. (A)

My day in the sun! :)

2011-04-17 | 22:49:00 | Dagbok 2011 |

Jag har hållit mig utomhus även idag!
Vaknade 8 i morse och fann inte alls att det var ok på en söndag så jag somna om och sov till 10.30 istället.. ^^
Det har ju bara varit sååå fint väder så jag startade dagen med vaniljyoghurt och monolog-övning på verandan i förmiddags. Det blåste dock en hel del så för att hålla papperna i schack fick jag ställa vattenglaset på bunten. ^^

Satte mig inne ett tag efter att jag repat för att svara på kommentarer och bara dega, se lite på tv. Sedan har jag hjälpt pappa ute lite. :)
Mamma gjorde årets första grillning idag också! Vi satt ute och åt och alla sket fullsändigt i att det blåste löv i vår mat, det var ju så varm och skönt! :)

Någon mer än jag och Carro som reagerade på den OTROLIGT STORA månen i kväll? Den va ju GIGANTISK! ^^ Enligt min åsikt i alla fall. Man skulle ha haft sig en kikare eller nåt, fan va coolt! :P

Men det va min dag i ett nötskal.

Vårstädning

2011-04-16 | 20:19:00 | Dagbok 2011 |

Idag har vi vårstädat på gården!
Pappa och mamma krattade och jag plockade skräp som folk slängt ner i våran slänt. En stor svart sopsäck med skräp som andra har slängt på våran gård fick jag ihop! + en bandyklubba! :O Brorsan var ute i 15 minuter och kratta sedan gick han in igen. Det va ju så skönt ute att jag inte ville in! Jag får ju inte överanstränga mig men att plocka skräp i slänten va nästan jobbigare än ett danspass just för att det är så brant och klättra bland alla buskar och grenar.

Presentkort på bio!

2011-04-16 | 18:10:00 | Dagbok 2011 |


När jag kom hem igår hade jag MASSA post (och inget internet..^^) Det var IKEA family, härnösands folkhögskola, Dansforum och lite annat kul. Därbland också ett kuvert med ett presentkort i. Jag va med i en undersökning och som tack får jag nu gå på bio. :) Så himla kul att få MASSA post och inga räkningar! :D Telefonräkningen kommer om två månader och ser verkligen INTE fram emot den!
Har valt att ta med min ”fru” Carro på ett besök på filmstaden. Kommer bli nice! :D

Våren är kommen till Norrlands huvudstad!

2011-04-13 | 22:30:00 | Dagbok 2011 |


Seriöst, nu har våren kommit till Sundsvall och Fränsta också!
Såg blommorna komma upp ur backen idag och var bara tvungen att fota. Hur fint är det inte med vår alltså!? Carro och jag satt på bänken utanför skolan ett bra tag efter maten idag då solen äntligen tittade fram. :)

Har ju verkligen inte gjort ett skit idag. Bloggen bara typ, nästan. Det har varit kul men tomt. Speciellt med tanke på att morgondagen blir fullproppad! Skriver mer om det i morgon så att jag får leva dagen först innan jag berättar om den. Bra idé va? ^^

Hur "My road" går

2011-04-13 | 18:18:00 | My road |


Allt rullar framåt, tackar som frågar!
Många som frågar dagligen och tänkte ta och skriva ett litet inlägg om det.
Jag får inte dansa som sist men kommer nog inte att få börja dansa under resten av terminen, det är väl det ända jag stör mig på just nu och man vet aldrig hur man kommer må från dag till dag. Det är riktigt spännande!

Igår hämtade jag ut mina järntabletter som jag ska äta massor av! :O Orkar inte med fler tabletter nu men om de gör mig bättre så FINE!

Förutom järntabletter har jag fått börja skriva mattdagbok (som egentligen inte är en bok utan lösa papper…astråkigt!) och så ska jag till en dietist inom kort. Har tid hos henne då jag åker till Göteborg så måste ändra det.

Det var väl kort om hur det går. Har lite ont i huvvet så orkar inte skriva ordentligt idag.
Pussisar på er!

En halvdan dag

2011-04-12 | 23:16:00 | Dagbok 2011 |

VILKEN DAAAG! :O
Det har verkligen varit helt GALET va jag har hunnit med mycket! Tandläkaren och två lagningar, apoteket, gå en sväng på stan, hälsa på min gamla gymnasieskola Skvadern, min gamla grundskola Prolympia, prata business med deras rektor och skit med min gamla lärare Nina, åkt tillbaka till internatet, sprungit runt och letat Carro, tvättat, övat dans, övat sång, ringt Maria, pratat med andra Maria om boplats i Göteborg och…Ja, det va typ det! Har inte hunnit så mycket mer än att svara på kommentarer när det kommer till bloggen. Brukar alltid prioritera inlägg annars men idag har det känts som om allt har varit halvdant så det har blivit kommentarerna först. :)

Det har varit så mycket att göra idag att jag var trött redan efter besöket på Skvadern. Sedan dess har jag varit fylletrött som jag och Carro valt att kalla det. Vilket innebär att jag är så trött att jag inte vet vad jag säger och gör. Jag är inte alls full utan beter mig bara som om jag vore det. Moa fick sig en puss vid middagen bland annat. Hon har aldrig kollat konstigare på mig. xD Jag är bara så allmänt konstig när jag är fylletrött..xD

Älskar dock den här stressen. Jag märker sällan när det blir för mycket dock. Carro och andra kompisar brukar få säga till mig att ”Nää, nu tar du på dig för mycket!”. Men att stressa så mycket på dagen att man sover gott på natten sen, det är grejjer det! xD

Självcentrerat ego!

2011-04-11 | 22:14:00 | Om Cajsa |

Jag kan erkänna att jag är mycket….Ett ego…FINE! pratar JÄMT om mig själv men det är ju ändå det ämne jag kan och behärskar mest, eller hur!? Men det sista jag är och det sista jag kommer att bli är självcentrerad! Detta går alla mina vänner i god för och håller med mig om! Jag är den sista som tänker på mig själv före alla andra och det tror jag många av er som läser min blogg vet också! Jag hjälper alltid till, jag gör alltid ANDRAS ARBETE och jag finns 24/7 på telefonen för allt och alla som behöver prata. SEDAN kommer jag. Sedan kan jag tänka på hur jag mår.

Under mitt utväcklingssamtal idag säger min lärare att jag har blivigt för självcenterad och att jag inte tänker på någon annan än mig själv. Under hela mitt liv har folk sagt dessa och liknande punkter till mig:

- Du måste tänka mer på dig själv, Cajsa!
- Hjälp dig själv innan du hälper alla andra!
- Och varför gjorde du det där för den personen när du bara mår dåligt av det själv?
- Kan inte den personen sköta sig själv utan att du säger åt den vad du ska göra eller är du dennes vandrande kallender?
- Du vill alla för väl, tänk på dig själv i första hand!
- Du ser alltid gott i alla, men tyvärr är det inte så att alla är fyllda med gott. Släpp de personer som sårar dig och tänk på dig själv i stället.

Eller som den senaste:
- Nu får du i uppgift att tänka på dig själv i första hand. Om du känner att ”nää, jag vill inte göra detta” eller ”jag mår bara dåligt av det här!” så gör det inte!

Så får jag höra för första gången i hela mitt jävla liv ”Du har blivigt för självcentrerad, Cajsa. Eller det kanske beror på din sjukdom?”. Jag höll masken och ringde direkt till Meli efter lektionen för att jag bara behövde berätta det för någon som förstår mig. Jag och Meli är så OTROLIGT lika varandra på alla sätt utom i fejjan typ…och ingen av oss är självcenterad!
Men seriöst, så säger man väl inte som lärare!? Vi har inte alls kommit överräns det senaste året och det är verkligen synd för vi var supertighta förra året!

Kanske är det för att jag har så underbara bloggläsare som jag är som jag är? Jag har blivigt så otroligt bortskämd av era underbara energier! ^^ ÄLSKAR ER! ♥

En städning skulle behövas...

2011-04-11 | 09:30:00 | Tankar |

Det var inte kul att komma hem till denna röra!

Denna måndag-kväll är det städning och tvättning som gäller!
Who’s with me!?
Funderar på att packa ner lite saker för att ta med hem till helgen också. saker som jag inte behöver ha kvar de sista veckorna i skolan. Flyttar hem till sommaren och sedan blir det egen lägenhet i höst! :)

Nej nu ska jag dra mig från datorns onda kraft som håller mig kvar, ta på mig något annat än en morgonrock och sedan blir det frukost med Carro. Sedan blir det tillbaka till krafterna i skärmen som håller mig trollbunden om dagarna. Är man en nörd så är man!

Redo för en ny vecka!

2011-04-10 | 20:40:00 | Dagbok 2011 |

Då var jag tillbaka på internatet.
Åkte tåg med Carro och vi bara gnällde hela vägen. ^^
I morgon har jag projekt på schemat hela dagen så det blir till att repa söklåtar och planera sommarshowen jag ska sätta ihop. Ska nog ringa arbetsförmedningen också. Har mycket jag vill hinna med i morgon!
Nu ska jag göra mitt bästa på att få i mig lite middag också. Det blir potatisgratäng.

p.s. Om ni har fått någon kommentar av mig i helgen som ni inte fattar ett skit om så ber jag om ursäkt. Min hjärna har inte riktigt varit med i vad jag gjort under dagarnas gång. ^^ Kommenterat fel och lite annat kul, så förlåt i massor!

3:e blodprovet på 3:e stället

2011-04-07 | 19:49:00 | My road |

Vi vet vid det här laget att jag inte är ett stort fan av blodprov men idag var jag på Fränsta vårdcentral för första gången och blev väl omhändertagen. :) …Även om man kände sig som 5 år ibland.

Men det gick bra i alla fall och nu får jag vänta två veckor på svar då jag ska till min behandlare igen. Känns i alla fall som om blodvärdena är bättre än sist så vi hoppas på det! :)
Det där med att ta blodprov på samma ställen har inte varit min grejj. xD första togs på Njurunda vårdcentral, andra på sjukhuset och nu tredje i Fränsta. Jag cirkulerar runt. ^^

My road continues

2011-04-06 | 22:10:00 | My road |


Fotade denna på min och Carros första promenad igår. En bild som kommer passa rätt bra in på kvällens inlägg…Typ…*Spännande….* ^^

De stora frågorna på min blogg idag har varit ”Hur gick mötet?” och ”Vad är det för möte du ska på?”.
Mötet handlade om mig, min skolgång, att få veta hur lärarna tänker kring min skolgång och att få lärarna till insikt på hur jag och min behandlare jobbar.
Både jag och min lärare gick in med taggarna utåt, rektorn va lika nervös som jag, skolkuratorn ville helst bara gå, mamma som mitt stöd, dansläraren som min lärares stöd och sedan även Carro och Maria som jag fick på varsin sida om mig som gick in och bara kände i hela energin i rummet att det bara var sååå illa!
Det var inte förrän det var 5 minuter kvar av mötet som jag och min lärare äntligen började komma till insikt med varandra och båda vände våra kappor. Nu är vi sams igen. Ett tag i alla fall. Det är fortfarande två saker som jag irriterar mig på men det kände jag att jag inte behövde ta i mötet utan kan ta med henne nästa vecka när allt detta har fått lägga sig för både henne och mig och så klart alla andra.

Jag har inte hört från Carro sedan middagen för övrigt. Vet inte om mötet blev lite för mycket för henne så jag ska nog låta henne vara så ses vi i morgon igen. Försökte ringa henne innan men inget svar.

Ganska känslolöst inlägg men det är lite som jag känner mig just nu också. Helt TOM! Kommer nog ha mer känslor kring det hela i morgon… Har varit grymt dålig på att uppdatera idag också. Kan inte lova att jag ska göra bättre ifrån mig men ska definitivt jobba på det. :)

Skulle kunna sitta så här en veckas tid!

2011-04-03 | 20:28:00 | Dagbok 2011 |

Hejsan hoppsan!
Hoppas att alla har haft en bra dag. Sedan jag hitta kanin-bilden har min dag rullat på ganska så smidigt måste jag säga! Ska ringa min Maja C i morgon och prata egenföretagande med henne. Ska försöka komma ihåg att ringa G också. Skulle ha ringt i dag men nu ska jag plocka i rummet och sedan försöka komma i säng. PÅMINN MIG!

Det finns ärligt inget bättre än att sitta med datorn i knät och blogga! :D Kom tillbaka till internatet vid 19.30 och sedan dess har jag suttit så här…nästan i alla fall..xD

Nu blir det som sagt att städa och kanske skutta in en snabb sväng i duschen och sedan sova! Kanske sätta mig med kommentarer och så innan John Blund får komma med sitt sömnpulver. :) Nej, nu blev det ett tråkigt inlägg..xD Sorry sötnosar! HÖRES I MORGON OCH GOD NATT!

Vad fattas mig?

2011-04-01 | 22:40:00 | My road |

Jag vill bara skicka ett stort tack till alla er som kommer känna sig positivt träffade av detta inlägg! utan er är inte mitt liv möjligt! Känner ni er för övrigt positivt träffad så backa inte undan utan ta för er och bara va’ er ett tag! :)

Jag har allt jag bett om!
En fantastisk familj, otroligt underbara vänner, en fantastisk skara bloggläsare som följer min dagliga kamp om…det var just det(!), ett hem jag alltid är välkommen till även om jag inte har någon annan stans att ta vägen, ett vacklande förhållande med G som fortfarande lutar mot sina stöttepelare men det funkar(!) och jag får hålla på med det jag älskar, MUSIKEN!
Vad är det egentligen som är fel!? Hur kunde jag låta några flera massa bakslag göra mig så svag och skör!? Hur kunde jag låta andra börja styra mitt liv!?
Jag kommer aldrig kunna klippa av trådarna till den marionett-docka jag har blivigt om jag inte börjar stå upp för mig själv, tror på den jag är och inte låta andra rubba mig!

Har för övrigt haft både ”kör” (på tre pers, ja, Malin och Bella) och sånglektion idag. Det gjorde mig glad (om vi nu ska fortsätta fokusera på det positiva?). Även teorin gick min väg för en gångs skull! (därav inläggets bilder!) Det var när jag fick ett samtal av min behandlingsassistent som hela världen började rasa samman!
Pratade med en asgullig läsare, Meli, senare i telefonen. Det gjorde mig på bättre humör men jag har varit så deprimerad idag att mamma har mått otroligt dåligt av det och mig. Det har inte gått att undgå! Förlåt mamma och tack för att du och pappa finns här för mig!


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.