Saknar er av hela mitt ♥!

2011-06-23 | 23:42:00 | Tankar |

Svar på frågestund

2011-06-23 | 19:25:00 | Frågor & Svar |Favoritfärg?
Rooooooooooosa!!!! :D

Favvo film?
SHIET! xD Typ alla musikalfilmer som finns! ^^

Favvo bok?
För att överleva – Sofia Åkertman

Favvo frukt?
Jordgubb!

Favoritmat?
kyckling

Favoritaffär?
Så himla svårt! Finns många affärer jag gillar men handlar oftast på Gina Tricot då det är billigast.

Favoritgodis?
Lakrits! :D

Favoritlåt just nu?
The world’s greatest – R Kelly

Favoritartist just nu?
Selena Gomez

Favortblogg?
mmeeli.se, thisismarielle.se, fowzie.blogg.se

har du varit utomlands?
Nej. :(

Vilken är din drömresa?
London – LA – New York City – och så HEM igen. ^^

Bästa med att blogga?

man får kontakter över hela Sverige. Träffat så många underbara människor via bloggandet. :) Och sedan är det grömt kul att skriva, speciellt om något kul händer, och få dela med sig av detta. :)

Sämsta med att blogga?
Att man blir så låst. Ibland känns det som om man MÅSTE blogga.

Varför startade du din blogg?
Ville ha någonstans att skriva om varje gång jag träffade Nanne Grönvall och Pernilla Wahlgren. Nu är den lite mer än så. :)

Vad är ditt besöksrekord på bloggen?
6000. Hade en bra sommar för några år sedan. xD

Hur många läsare har du dagligen?
Oj, svårt…ett 100-tal ungefär. Hinner oftast inte mer än ett inlägg per blogg i genomsnitt

Kan du visa ditt finaste plagg(enligt dig)?
Det är en blus som min kompis Maja Cronert gjorde för hennes modevisning som jag deltog i. Den är SÅ fin! :D ÄLSKAR DEN! Kolla på den här!

Stan eller Birsta?
Beror på. För en fika med kompisarna, stan. För shopping, Birsta! ^^

Vad gör du helst en varm sommardag?

Solar med ett glas zero och is, vattenspruta och lugn och ro! :)

Har du något djur?
Jag har två fåglar. Nymfparakiter för att vara exakt. ;-) Ska skaffa katt när jag flyttat hemifrån.

Om du har djur, vad heter dem?
Skrutten och Skruttan. Sedan bor ju syrrans hund Bellan hemma också. :)

Bästa barndomsminne?
Minns inte så mycket frn min barndom, har ganska mycket som är förträngt, men minns ett kalas som jag var på hos min dagisbästis när jag var 4 och hon 6. Vi fick alla en varsin guldkrona, godispåsar och satt i hennes föräldrars säng medan hon öppnade presenter. Efter det var jag inte bjuden på så många fler kalas för hon började skolan och jag hade två år kvar på dagis. Vi tappade all kontakt och jag blev kompislös.

Din högsta dröm?
Jobba på broadway i både London och New York. :)

Din förebild?
Nanne Grönvall, Pernilla Wahlgren och Kristin Chenoweth.

det bästa respektiva värsta ögonblicket i ditt liv
Bästa: Har så många fina minnen! :D Typ….Såå himla svårt! Tror nog bästa ögonblicket var när jag kom in på Ålsta Folkhögskola för två år sedan. :)
Sämsta: När vi åkte till paradisbadet med klassen. Jag gick i 4:an.

"Puss puss"-hälsning

2011-06-22 | 19:19:00 | Videoblogg |

Nu springer vi vidare till Marius…okej, vi tar bilen men i alla fall!
Skriver om dagen när jag kommer hem. :)

"Hur mår du idag?"

2011-06-21 | 12:20:00 | My road |


sv. Idag, toppen! Idag som läget är, helt okej.
Det varierar ganska mycket från dag till dag. Fick mig dock en tankeställare både från min dietist, behandlare och en kommenterare förra veckan och har börjat formatera om mina tankar. Det är en lång prossess men har redan kommit en bra bit på vägen. Har börjat tänka mer positivt även om dagen kanske inte känns så ljus, ändrat om min frukost till gröt då jag upptäckte att jag krävde galet mycket kolhydrater till hjärnan. (tycker ju inte om kokt potatis, ris och liknande så kolhydrater försvinner lätt från min talrik. Heller inte mackor på morgonen, vet inte varför). Det gick helt plötsligt inte med flingor till frukost, vaknade supersent och fick inte i mig något förrän på kvällen, vid middagen. Men nu så börjar mitt mående vända igen och hoppas på att få ha kvar den här känslan ett tag!
Tror också att shopping till lägenheten i höst har gjort en hel del. Det får mig att blicka fram till något jag längtar efter.

Denna fråga var egentligen till frågestunden men kände att jag ville skriva ett separat inlägg om det.

Springer på nya upptåg

2011-06-20 | 10:15:00 | Övrigt |


Ville dela med mig av denna bild till er. Tog den igår kväll för att visa mitt nya läppstift med läppglans. :) Så nöjd med köpet! :D Jag har aldrig vågat mig på ljusa färger men nu tyckte jag att det var dags!

Nu sticker jag vidare på nya upptåg. Nästa anhalt; Arbetsförmedlingen!
Jag springer på arbetsförmedlingen trots min sjukskrivning men det är bara för att jag ska kunna starta mitt företag i höst. Ska även in på Åhléns och byta ut ett fotoalbum.

Trött efter sjukhusvandring

2011-06-15 | 17:50:00 | Videoblogg |

Det har varit en galet lång dag. Massa spring fram och tillbaka på sjukhuset. Filmen säger nog det mesta.

Brorsans skolavslutning

2011-06-13 | 12:57:00 | Dagbok 2011 |

Var på brorsans skolavslutning i fredags. Han gick ut 9:an och det var otroligt häftigt och anorlunda….Tyckte vi då…Men inte han. Men jag har en tråkmåns till bror som aldrig tycker att det händer något när man inte sitter vid en dator.

Efter en fika med Sofia

2011-06-12 | 15:29:00 | Videoblogg |


Träffade Carro och Marius också. Det var dem jag kollade på inredningsgrejjer med. ;-)

Dagen efter dagen före

2011-06-11 | 18:44:00 | Dagbok 2011 |

Jag försöker verkligen vara ett gott föredömme då jag har många yngre läsare, därav är jag inte stolt över att berätta det jag ska berätta nu.

Var ut med Carro och Marius i natt och det hela BÖRJADE med att jag fick min första fylla innan vi ens var nere på krogen. Därefter blev vi stoppade av polisen som trodde att vi var för unga för att dricka. SHI fick han när vi visa leg! xD Innan kvällen var slut (kl 3 på natten) hade jag NÄSTAN deckat på en tele-klump mitt i stan OCH gjort MAX-resturangens toalett….mindre trevlig att gå in på…Samt föföljda av 4 fulla killar.
VÄRLDENS baksmälla! Vakna och Carro bara skratta åt mig. INGE KUL! Lovar att vara full och sedan ta konsikvenserna….NEJ TACK! Aldrig igen!

OM ni nu måste supa när ni får det så har jag lite tips: Blanda inte massa olika spriter och se till att ni har ätit ordentligt under dagen! Tycker heller inte att man ska dricka överdrivet mycket. Personligen tycker jag att fulla människor är läskiga. ^^ Och baksmällan vill man gärna inte ha! Så drick lagom och inte förrän du är 18+, kör inte och….se till att du inte dricker själv! Ha alltid en kompis eller föräldrar till hands. ”Man vet att man är alkolist när man börjar supa i sin ensamhet” var det en gång en klok kvinna som sa. SÅ sant!

Studenten väcker depression?

2011-06-10 | 19:04:00 | Tankar |


Ja ni….Nu är det precis två år sedan jag tog studenten och efter att ha kollat på studenterna nu på stan och sett brorsan gå ut nian blir jag bara än mer deprimerad. När man hade skolan och vännerna hade man någonstans att ta vägen. Att fira att man tar studenten är att fira ”Nu är jag arbetslös och slängs ut i en värd som ingen vet hur man lever!”. Men vi ska ha kul i kväll! Har tagit på mig min studentklänning letat fram mössan och nu ska jag, Carro och Marius ut på krogen. Mössan lämnas nog hemma dock men det var bara en kul sak att få dra på sig och läsa i. Började nästan gråta när jag läste Nils hälsning ”NU sjunger du! – Nils”!

Soc, papper och döhhh!

2011-06-10 | 15:58:00 | My road |

Har ingen aning om hur detta ska lösa sig!
Massa papper jag ska fylla i till socialen eftersom att jag inte kan jobba i sommar. Har inte fått jobb och känner själv att jag kommer inte orka det. Min psykiska hälsa är inte tillräckligt stabil för det och de senaste veckorna har det varit KASST att leva. fick i min depression veta igår att jag inte kom in på Bjärnum heller. Egentligen ska jag vara glad över det eftersom att jag ska gå i Härnösand men jag ville verkligen in! Det var som en bekräftelse om att man duger men tydligen inte…

Hur man mår det skiter egentligen soc i. De skiter i en fullständigt egentligen! Ska får ett läkarintyg nu på sjukskrivning under sommaren då jag verkligen inte kan jobba men det är mycket som jag måste fylla i, skriva ut, skriva under och Gud vet allt jag måste göra! Möte där på tisdag. Ser inte fram emot det precis. Menar, älskar att jobba och speciellt med människor. Skulle gärna vara personlig assistent eller något annat spännande men eftersom att mitt mående bara kan slå om bara sådär så tror jag verkligen inte att det blir bra för människorna jag ska jobba med. Bättre att bli frisk så att man kan fokutera på att studera och utbilda sig i höst.
Men fortsätter jobba på mitt kommande företag och ska ha igång det innan skolan börjar till hösten! Som en kompis sa en gång ”Man ska vara sin egen chef, bestämma sina egna arbetstider och bestämma sin egen lön!”. Risken finns dock att jag jobbar häcken av mig dygnet runt och inte tar ut speciellt mycket i lön…

Det är ett heltidsjobb att vara sjuk!” – Mamma

En nationaldag i S-vall

2011-06-06 | 23:13:00 | Dagbok 2011 |

Måns Zelmerlöf, Susanne Bertlin, Sundsvall kammarkör och Bergsåkers barnkör var bara några av alla uppträdanden idag! Har inte träffat Suss på aslänge så det va kul att få ses och kramas lite efter hennes framträdande.

Vi hade piknik när stan hade stängt och Marius och Carro delade på en Cockosboll.

Sprang på massa vänner och bekanta på stan idag och såg många jag kände på scenen! Otroligt härligt firande och den ständiga konfransieren Kjell Lönnå gjorde som han brukar.

Skam den som ger sig!

2011-06-04 | 23:29:00 | Tankar |


De som känner mig vet hur jävla envis jag är!
Jag ger inte upp i första taget och mitt nya projekt efter ommubleringen i rummet där mamma säger ”Du kommer inte få ut soffan, det är omöjligt” blev att få igång den gamla bärbara datorn windows 2000. Gammal 11-årig skithög, även sädd som. (För övrigt, vi fick ut soffan!)
Mamma: Hoppas att du kommer in nu då. Sätt på den nu så kanske du kan logga in i morgon bitti!
Pappa: Internet kan du glömma. Det funkar inte på den där!
En timma senare hade jag både loggat in och fixat internet så att det funka. SKAM DEN SOM GER SIG helt enkelt!

Trodde och hade hoppats på att detta projekt skulle täcka en vecka eller så men tydligen behövde jag bara en timma av min dag. Skönt det med för nu kan jag hitta ett nytt sommarprojekt att jobba med. :)

B&W or Color?

2011-06-04 | 12:08:00 | Fotografi - Människor |

 

Nu är sommarn här? - FOTO

2011-06-02 | 22:09:00 | Fotografi - Natur |


Försöker få lite sommarkänslor i kroppen. Går sådär med det när vädret inte vill sammarbeta men att fota blommorna i äppelträdet, det gjorde det hela mycket lättare och bättre.
Haft sommarlov i en vecka för övrigt och istället för att känna ”Ahh va härligt!” känner jag istället panik över att jag inte har något att göra, att jag inte har något jobb (och då ligger jag inte på latsidan, jag söker och har gått till arbetsförmedlingen, samt jobbar på idéer till ett eget företag), att jag måste hitta en lägenhet till i höst och så saknar jag alla underbara personer från Ålsta. :’(

The truth about auditions!

2011-06-01 | 22:35:00 | Tankar |


Så fort jag ska på auditions får jag höra ”Åh, va kul! Hoppas det går bra! Det skulle jag också vilja göra någon gång!”. De auditions jag går på är inte så speciellt roliga. Älskar att sjunga, dansa och spela teater men att göra det inför en jury på tre – fem personer som sitter och bedömmer en, ger ingen som helst feedback, knappt att de ens säger ”tack” och inte bara ska bedöma om man är bra nog eller inte utan även bestämma ens framtid…Inte så trevligt! För er äldre läsare som varit på arbetsintervju någon gång eller flera; Tänk er en sådan men istället för att bara sitta och prata om dina erfarenheter i 30 minuter ska du dansa i 1,5 timma och få det att se ut som om du är den ända på dansgolvet (bland 10 – 30 andra sökande och sedan ska de komma ihåg dig bland alla 500 som har dansat för dem bara under den helgen!), sedan få det att bli lika ihåkommet i sång och aggera bättre än någon skådespelare i världen! Sedan de där 30 minuternas intervju. DÄR har du en audition-dag! Ett felsteg, en ton du sjunger fel eller något du säger knasit i intervjun…Kanske till och med bara för att du är den du är kan kvadda alla dina chanser att komma in eller få jobbet. Att få ett ”Nej” vid en intagning behöver inte alls betyda att man inte är bra…Snarare att man inte är det som just DE söker för det året. En audition kan vara allt från en dag till en hel helg, ja till och med i veckor! beroende på audition och vad man söker.

Det är så otroligt mycket skit man får ta i den här branchen men om man i slutändan får jobba med det man drömmer om och vill mer än något annat i världen är det värt att utsätta sig själv för denna press! :)
Många artister säger ”Ge inte upp om du har en dröm, fortsätt kämpa” och det är BOKSTAVLIGT TALAT på det sättet! Man får kämpa som en GNU! Ger du upp en gång måste du kämpa lika mycket igen för att ta dig upp igen!


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.