Naturell dag...USCH!

2011-03-30 | 20:59:00 | Dagbok 2011 |

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft internet-tillgång förrän nu.

Får göra något positivt av det hela!
Usch en sån dag! Den har både varit dålig OCH bra! Naturell helt enkelt…
Inte nog med att jag inte hann krama på fina Tess innan hon åkte hem från internatet i morse så blev jag och min lärare oense och ganska mycket osams igen. Vi kommer verkligen inte överrens och denna gång triggade det en enorm ångestattack! Mitt samtal hos Kenneth startade även det med en ångestladdad situation. MEN nog om det. :)

Det har faktiskt varit positiva saker i mitt liv idag också! Träffat gulliga Jenny som helt och fullt förstår inte bara min situation utan också mina otroligt dåliga skämt! Inte alla som gör kan jag ju säga. Ganska skönt att inte bli tagen på så stort allvar hela tiden! :) Och jag har kommit underfunn med att jag bör inte dricka kaffe i mer än i nödfall! xD Blev bjuden på en kopp av Jenny och var spidad långt in på eftermiddagen. Min kropp är inte van vid all koffein!
Innan jag var upp till sjukhusets affektiva avdelning var jag även till farmor och farfar en sväng om! Mysigt värre kan jag säga! Saknat dem massor! Vi ses inte lika ofta nu som vi gjorde innan men tänkte åka till dem varje gång jag ska till Kenneth nu. :)
Har även fått iväg mina ansökningar till Härnösands folkhögskola. Nu är det bara tre skolor kvar att skicka in till!

Fotat hela dagen!

2011-03-27 | 20:48:00 | Dagbok 2011 |

En spännande dag.
Fotade Marielle och Viktoria idag när jag kom tillbaka till internatet. Spenderat många timmar i studion idag och det blev över 1000 bilder som jag ska redigera och så kommer några av favoriterna att komma upp inom kort.

Bilder både till ansökningar och skoj-bilder för att öva lite foto. Det har inte blivit så mycket bloggning idag som ni kanske ser men i morgon har jag projekt hela dagen och har planer på att blogga hela dagen. ^^

Förlåt för tråkigt inlägg men ville bara ge en liten update.
Sitter just nu i stuga 5 med tjejerna och jag och Marielle ska äta lite tillsammans. Redigerar bilderna senare.

Hur ska en lördag egentligen se ut?

2011-03-26 | 19:17:00 | Dagbok 2011 |


Är det lördag så är det lördag, eller vad säger ni!?
Inhandlat 3 filmer på ICA som dock ska ses till veckan, men i alla fall! Juicen sparas även till under veckan då jag bara ska avnjuta zeron idag. :)
Tyckte att jag var värd lite gotta, sedan att jag inte känner detsamma just nu hör inte hit. Jag SKA avnjuta allt detta fullt ut! Hur ofta försöker jag verkligen njuta av något liksom!?
Lördagen i övrigt har mestadels spenderats i soffan. Har varit galet trött hela dagen så har ändå inte orkat göra något. Festande suger verkligen all ork ur en, hehe!

Sitter för övrigt och kollar på en intervju med Nanne Grönvall just nu, HÄR! När jag sätt klart den blir det nog att dra mig ner till mamma och pappa i soffan igen.

Vi är då ändå inte SÅ lika?!

2011-03-26 | 16:15:00 | Tankar |

Jag och brorsan har faktiskt alltid varit lika varandra men ju äldre vi båda blir ju mer ser jag ut som mamma och han som pappa. Tydligen så tycker folket anorlunda!?

Brorsan lånade mina glasögon…Måste säga att vi är inte längre speciellt lika varandra om vi en gång var. De som påstår nu att vi är lika skojjar med mig. :P

Eller vad tycker ni?

Pausar från krogen!

2011-03-26 | 12:14:00 | Dagbok 2011 |

Nu blir det nog inge mer krog för mig på ett tag!
Hade astrevligt igår…till en början. Vi sjung karaoke, halva skolan var där och det droppade in allt fler efter ett tag. Det blev lite för mycket folk för min smak dock, efter ett tag. Folkskygg som man verkar vara.. :/
Bara för att jag äntligen har fått ihop det med G så börjar alla killar att stöta på mig känns det som! :S Bland andra min bästa killkompis. HAN FÅR INTE GÖRA SÅ HÄR med vår vänskap! Jag är med G nu och det finns ingen annan för mig! Vill inte tappa vänner för det!

Hade jag känt mig singel så hade jag säkert tyckt att det var superkul att höra att man är söt, att man vill bjuda ut mig, få pussar på kinden och sådana saker men det var verkligen inte det igår.
Tvingade med mig Daniel upp på scenen en gång under kvällen för att sjunga med mig. ASKUL! Han är superduktig och alltid lika kul att sjunga något med någon annan än att stå där själv. Det var några äldre damer där i början av kvällen också som var helt UNDERBARA! Jag fick beröm för min sång och massa pussar och kramar från dem. :)

Hela kvällen resulterade i alla fall i ångest och Carro skjussade hem mig vid halv 1. Vi lärde oss i alla fall två saker på det hela!
1. Om jag och Carro ska ut bör vi ha en till kompis med oss för Carro att vara med efter jag försvinner vid 12. varken kul för henne eller mig att lämna varandra ensamma så pass tidigt. Sedan är det alltid roligare om man är fler!
2. Kommer det fram en kille till dig och ni är ute efter en kille till din kompis. SKICKA VIDARE! xD

Väl hemma blev det riskudde på nacken och svara på kommentarer innan sängen kallade. Blir nog inte så mycket mer krog för mig på ett tag nu.
- Tack för en asmysig kväll Carro och förlåt att jag ville åka så fort och bara dog med dig ner i skiten. :( Hoppas att du hade trevligt i alla fall!

Färgningsresultatet!

2011-03-23 | 12:53:00 | Dagbok 2011 |


Många som frågat efter att få se reslutat av färgningen så här är den! :D
Jag blev supernöjd!! Tack Sofie för hjälpen!

Ska fixa med saker för spelningen i morgon nu. Det kan bli spännande att få till. Får heller inte till det där med filmklipp för spotlife men jobbar på det. :)

Tillbaka till isen!

2011-03-22 | 23:16:00 | Dagbok 2011 |


Det var helt obeskrivigt att vara på isen idag! :D
All skit bara försvann för ett ögonblick och jag fick vara jag ett tag, busa med småungarna som jag knappt/inte kände och prata med gamla kompisar. Det var så mycket som vi fick lära oss som man inte alls tänker på i övriga fall till exempel hur man håller varandra i hand när man åker cirkel. Det är inte bara att hålla tydligen. xD

En gång i veckan skulle detta vara GRYMT kul att göra. Att bara få komma ifrån och vara social på ett helt annat håll! Men inte mer för det skulle kvadda alla mina framtidsdrömmar ooch planer + att jag vill inte att skolan och kompisar ska bli lidande på grund av konståkningen igen.

Har en film som jag vill upp med. Ska fixa det så snart som möjligt!

Barn-TV, data-plugg och bloggande

2011-03-19 | 22:01:00 | Dagbok 2011 |

VILKEN SEG KVÄLL! :O
Eller är det bara jag som har det? Det har i alla fall blivigt bloggen mest hela dagen för min del och såg en dålig film med pappa och brorsan nu på kvällen som hette ”Tron” från Disney. I övrigt har det blivigt barn-tv i bakgrunden under tiden som jag försökt fixa med den nya bloggen.
Fått låna en stor och härlig (NOT!) bok av pappa om html, xhtml och css som jag ska studera när jag orkar och har tid. Jag ska fan få till den här bloggen så som jag vill ha det! Envis som jag är! ^^

Ni behöver inte oroa er vad det geller bloglovin att ”Åh, nu måste jag ta bort hennes gamla blogg och lägga in den nya. Jag oooorkar inte!”. Ni behöver inte heller. :) Jag och bloglovin’ skötte det snabbt och smärtfritt tidigare idag så de har redan tagit bort min gamla blogg och bytt ut den till den nya ÅT ER! Ni behöver inte lyfta ett finger! :D Skönt va? ;-)

För mig är det ganska lugnt. Bortsätt från designen så trivs jag. :) Men vad känner ni? Går allt bra med att kommentera, läsa och ta sig in? Är det något jag borde maila spotlife om?

Funderar på att göra en tidig kväll snart. Sovit asdåligt i natt. Vaknat en gång i halvtimman tror jag. :S Så sömn skulle sitta fint!

Big spender - FOTO

2011-03-16 | 10:45:00 | Fotografi - Människor |Ett av nummrena som jag inte bara skulle ha dansat i utan även sjungt i. Skulle ha sjungit i två nummer. Detta och Crazy.


DETTA INLÄGG HAR INGET MED BILDERNA ATT GÖRA!

Förlåt för den kassa uppdateringen!
 Men som vissa vet har jag inte alls mått bra de senaste dagarna. Jag får inte gå på lektionerna som klassen har och jag känner mig bara hatad av alla lärare vi har och vissa i klassen. Jag får verkligen inte göra någonting! :O
Orkade inte med bloggen eller livet mer igår så var med Carro hela kvällen
 och även pratade skit med Erik. 
Det har bara varit väldigt mycket och nu ska jag försöka fixa allt detta för så här får det inte vara!
Har inte sagt det till alla men tänkte nu i alla fall meddela att jag kommer ev. att byta blogg till spotlife om jag får till den som jag vill. :) Kommer självklart att meddela alla till dess. :) So far kommer jag att vara kvar här tills jag vet hur jag ska göra och hur allt blir!

Mitt nya tillfälliga schema!

2011-03-15 | 11:16:00 | My road |

Då har man haft det fruktade mötet med Helén och Kicki. Gick väl sådär.
Fick ett otroligt slappt schema för kommande veckor och går egentligen inte med på det men kände att jag behåller ett lugn och låter min behandlare prata med Helén i morgon istället.

Så här ser det ut so far:

Måndag - Projekt
Tisdag - Kör
Onsdag -
Torsdag - Kör, open stage
Fredag - Sång, musikteori

Detta schema går jag ju så klart inte med på och det är mycket som hänt och stått i detta inlägg som jag valt att ta bort från bloggen.

Något så bra kan sluta på ett helt annat sätt

2011-03-14 | 21:46:00 | My road |

Vill berätta så GALET mycket just nu men ska försöka hålla mig till vad som hände under frukosten och resten av dagen som har på ett eller annat sätt med min sjukdomsbild att göra. Börjar jag skriva om massa annat och det spårar ur så låter jag det göra det! Så inlägget kan bli långt..xD

9.30 traskade jag och Carro ner till matsalen med datorn i högsta högg och ni ANAR INTE vad nervös jag var!
Första frukosten EVER på Ålsta
för min del.
Mary som jobbar i köket har varit asgullig och inte bara fixat så att jag får komma 2 timmar senare än alla andra utan även fixat en special-yoghurt och special-flingor till mig. Verkligen special-flingor. Special K redberries för att vara exakt.. xD Som ni vet sedan tidigare kan jag verkligen inte äta något annat!
Internet började dock krongla, snarare ville inte funka alls och det var ungefär då allt började gå käpp-rätt åt helvete! Okej, kanske inte så illa men ja...
Hade kommit mig egenom 15 minuter i matsalen vilket motsvarade halva skålen med flingor och två anti-depp-tabletter när min lärare Helén kommer och sätter sig bredvid Carro. Det vill säga mitt emot mig!
"Nu vill jag veta lite här Cajsa! Jag har inte hört att du skulle komma. Heller inte Emma. Bara Kicki och rektorn". Jag hade pratat med Helén flera gånger innan om detta, även med Emma så jag blev lite vislen i detta öonblick. Förklarade läget lite drastiskt för Helén och sedan gick hon. Jag hälsade där av på Kicki och berättade även för henne då hon frågade hur jag kommer att gå till väga. "Till en början vill jag bara ta dagarna som de kommer och innan jag vet svaret på mitt nya blodprov kan jag inte göra så mycket". Fullt förståligt tyckte Kicki. 10 minuter senare kommer hon fram till mig och säger "I morgon ska du, jag och Helén ha ett möte om hur vi ska lägga upp din utbildning". Ibland undrar jag om de lyssnar på mig för 5 öre!? :O Då det geller MITT liv och MIN utbildning kommer Carro att vara med i morron på mötet. Låter fullt normalt va? xD Jag som ville att hon skulle det.
Har fått en kylig behandling av Helén idag och jag fixar verkligen inte att ta det just nu. Jag är här för mig och ingen annan!
Hur det än går i morgon har jag sagt att jag ska be min behandlare att ringa Helén och prata med henne och fortsätter hon att bete sig som hon gör mot mig just nu i alla fall så kommer jag ta henne åt sidan och prata med henne ordentligt och säga att jag inte går med på den här behandlingen! Jag förstår så klart att det är jobbigt för henne med, men hon behöver inte ta mitt problem och göra det till sitt!
Tycker att många har berätt sig väldigt konstigt jäntemot mig idag. Man märker vilka som vill att man ska vara här och som tror på en och vilka som bara väntar på att min kropp ska falla ihop igen!

Har försökt att skämta lite med Helén, vara på henne och verkligen få henne att fatta att det är påväg till rätt håll. Försökt få över henne på min sida. Och med skämten funkar det för stunden och sedan ryggar hon tillbaka igen. :( Riktigt synd! Har pratat och varit social. Inget verkar riktigt mjuka upp henne för tillfället.
Som mamma säger: JAG SMITTAR INTE!
Carro vet hur jag är. Jag suger mig fast som en igel om någon har ett problem med mig som jag vet måste lösas. Är det någon som inte kan fixa mig som jag heller inte behöver ha kontakt med är det ju en annan sak men jag och Helén ska kunna jobba med varandra och prata med varandra utan spänningar i luften så detta SKA lösas!

Det är så mycket mer jag vill säga men snubblar bara på orden och tappar bort mig hela tiden men hoppas och antar att jag har fått ur mig det viktigaste nu i alla fall.. ^^
För övrigt har jag varit med Carro hela dagen, hon har hjälpt mig med maten och inte släppt mig ur sikte. Inget jag bett henne göra utan hon är bara världens bästa vän och gör det. :) Har varit helt fantastiskt och som hon säger och jag håller med "Nu är du här för att stanna, oavsätt vad någon säger!".
Har inte riktigt hunnit med bloggen idag heller då jag har varit med Carro hela dagen och vi har snackat och varit på promenad och GUD vet allt vad vi har gjort..^^ Och i morgon blir det mer. :)

Galet glad!

2011-03-13 | 17:12:00 | Dagbok 2011 | Fotografi - Människor |


Jag kan inte hjälpa det men denna bild gör mig så galet glad! :D
Vet att Tessi inte tycker om den men det skiter jag i just nu. xD Jag älskar den och ger en glädje i kroppen som bara tränger bort så mycket ont. :) Den påminner mig om att jag har vänner som älskar mig för den jag är och som stöttar mig i vått och tort! Jag har så galet fina människor i mitt liv och det är jag överlycklig över! Den påminner mig också om pappas fina om att de som är anonyma inte finns och att jag ska fokusera på alla de underbara läsare som jag har som kan stå för vem de är. :) "De som kommenterar utan namn, dem finns inte!".

Detta måste vi göra igen tjejer! :D
Bild från Mic's fest!

Material girl - FOTO

2011-03-12 | 20:24:00 | Fotografi - Människor |
Gryniga bilder igen men det får vi leva med. xD Det är Johanna som sjunger Material Girl i vårshowen. :)

TEXTEN HAR INGET MED BILDERNA ATT GÖRA UTAN BÖR EGENTLIGEN INGÅ I "MY ROAD"!

Fått lite påståenden från en anonym läsare men hann tyvärr ta bort kommentaren innan jag hann kopiera för svar så....vi skiter i att svara på det för denne eftersom att det inte var det trevligaste kommentaren att svara på vid huvudvärk!

För övrigt. Några som undrar hur det känns att komma tillbaka till skolan på mådag. NERVÖST OCH ÅT HELVETE! Men på något sätt peppande och kul.
Det är ju inte "skolan som låter mig komma tillbaka" utan jag och min behandlare + föräldrar som känner att jag behöver utsättas för skolans miljö för att kunna bli bättre. Det är kompisar som tycker att jag inte bör komma tillbaka och även lärare men rektorn är pepp på att ha mig tillbaka och andra vänner som ser fram emot min return. Får fukusera på de som ger mig possitiv kredit och peppar mig. :)

En från den anonyma saken som jag kommer ihåg: "Fattar inte hur man vill dela med hela världen om hur man mår!" - Inte ett exakt citat men samma innebörd.
Tjaa...Jag delar det inte med hela världen utan ett få 100-tal som faktiskt mestadels består av vänner, det är min blogg och jag skriver om vad jag vill och det hjälper mig asmycket i in utväckling att skriva ner om det och få lite feedback från andra. Om du som skrivit detta, xxxx, tycker att det är så konstigt och dumt så behöver du inte läsa min blogg. Jag LOVAR! jag tvingar ingen. :) Men snälla, du vet att vid det här laget att jag inte mår så toppen och dina kommentarer hjälper inte, jag får snarare mer ångest av det! Ber dig snällt, Snälla sluta!?

Gahh, tråkig text men skönt att få ur det ur mitt system (min skalle alltså..xD)!
Nu blir det mello.

Längre vistelse än planerat

2011-03-11 | 16:13:00 | My road |

Det blev en längre sjukhus-vistelse än planerat.
Kom dit 12.10. Tidigt och bra som man blir med buss ibland och under de 20 minutrarna + bussresan från stan hann mina tankar komma igång och innan min behandlare mötte upp mig var panik ångesten i full gång. Det slutade med att jag nästan svimma innan vi ens kommit upp till matsalen...och...jag ljög för honom, vilket jag hade lovat alla att inte göra. Men han fråga om jag hade ätit frukost, jag fick mer panik och sa att jag hade det. Så duktig har jag faktiskt inte varit idag! FY MIG!
Åkte buss med Bror in till stan så hade det inte varit han som körde hade nog min panik kommit tidigare. Men med Bror blir man bara glad och tänker på helt annat. :) TACK BROR!

Jag tog mig upp till matsalen i alla fall, jag tog för mig mat (mestadels sallad) och satte mig till bords för att hitta mig själv stirrandes på brickan i 10 minuter innan Kenneth (min behandlare) säger "Men ät lite sallad i alla fall!" Så blev det. Sallad. När det börjar gå frammåt säger han "Du ska på labb sedan också.". VA!? LAB!? Är han galen!? Mig kan man inte bara lugnt skicka på LAB! :S Jag har hela min ritual med EMLA-plåster och skit! Men det löste sig och jag fixade plåster och allt.

Innan jag gick på lab skulle emlat värka en timma så jag tog mig upp till Gudrun, min farbrors fästmö, som opererades igår. Vi snacka lite skit och sedan bar det ner till LAB.

Anledningen till varför jag skulle på LAB igen eftersom att jag var ju där för en månad sedan var för att proverna därifrån hade det varit RUSKIGT dåliga värden på. "Det kan påvärka ditt hjärta otroligt negativt! Och då kan du ju inte anstränga dig med dansen. Det säger jag inte för att vara taskig, det är ren fakta!" hade Kenneth förklarat. Men nu är det en månad sedan så vi hoppas att mitt lite mera mat- och näringsintag har gjort det bättre. :) I veckan lägger jag på ett till mål så det blir tre om dagen. Frukost, Lunch och middag.

Babblande tanten is in da haus!

2011-03-11 | 09:33:00 | Videoblogg |videon säger allt så se den om ni undrar..XD NI FÅR HÖJA LJUDET EFTER REKLAMEN! :O
Fullspäckad dag på schemat men det är ju inte så ovanligt när det kommer till mitt liv. :P Fick in en Dagens outfit i videon också! xD Ibland lyckas man med det mesta..xD Står för övrigt i syrrans rum där jag och moster slaggar om nätterna. :P
Måste verkligen börja göra något med mitt yttre innan jag beger mig. Vet dock inte om jag orkar. :/ Vi hörs när vi syns och ses när vi råkas!

Bus med Ida och Frida

2011-03-10 | 22:12:00 | Dagbok 2011 | Fotografi - Människor |
Skulle ladda upp en film till kvällen sista inlägg men den tar hundra år på sig att ladda och jag måste sova så jag bjuder istället på lite bus-bilder som kvällsinlägg..xD Ni får filmen i morron, PROMISE! :D
Hoppas att Ida och Frida inte dödar mig nu men visst är de härliga!? :D

Planer för morgondagen:
10.00 Buss in till sjukhuset
11.30 Lunch med min behandlare på sjukhuset (vem kommer och räddar mig!?)
12.30 Köpa födelsedagspresent till brorsan, Tess och Micaela (Tips på present till brorsan?)
Övrigt av dagen: Fira brorsan som fyller 16.
19.00 Fest och fira Micaela fom fyller...24?...

Sedan blir resten av kvällen bara lat! :)
Btw, tack alla trogna läsare som står ut med mig och mitt humör! Ni är tappra som orkar med mig..xD
Och hej hej alla nya läsare! Ni är ett gäng som jag inte riktigt sagt hej till ordentligt än! VÄLKOMNA! :D Hoppas att jag inte skrämmer bort er och att ni är här för att stanna! ^^
NATT NATT!

Candyman - FOTO

2011-03-10 | 19:51:00 | Fotografi - Människor |
Sista bilden såg så mycket bättre up på stationär dator än bärbar! :O Den är inte lika grynig där. jaja.. :P Det är mindre bra bilder i alla fall. Åh, vad jag vill lära mig system och objektiv och allt som hör till för att få HELT PERFEKTA BILDER!
Det är i alla fall Cornelia, Izabelle, Jossan och Therese som sjung Candy man på vårshowen. :)

Det har blivigt mycket bilder idag, har fler på lager också. Får se om det kommer upp fler idag. Skulle ha städat idag men jag har verkligen inte orkat. Får ta det till helgen istället. I morgon har jag planer för mig igen så då blir det lite mer än bara bilder. :) Då kommer mina "berömda" collage också för dagen som många verkar gilla. :)

Paparazzi - Foto del 2

2011-03-10 | 17:11:00 | Fotografi - Människor |Sagt det en gång men säger det igen, Paparazzi med Christina var roligast att fota eftersom att det hände så mycket i den låten!
Ska ta och springa ner på ICA snart. Orkar inte riktigt bege mig bara..xD Har haft ganska tråkigt idag men det har varit skönt också att inte ha något att göra. :) Har ni haft en bra dag?

Halo - FOTO

2011-03-10 | 14:08:00 | Fotografi - Människor |
Therese sjung Halo på vårshowen med alla som körar. SÅ HIMLA MÄKTIGT!
Älskar när det bara fylls på med mer och mer människor som det gör i denna låt/dans.

Eftersom att jag inte har så mycket planer för dagen hade jag i alla fall tänkt att försöka få upp lite fler bilder från vårshowen. :) Har ju en del och det verkar aldrig ta slut. ^^
Kort meddelande till klassen: De bilder som har vattenmärke får ni använda till facebook och annat, säg bara till om ni har tagit dem så att jag får se. :) Gäller alltså bara klassen. I övrigt vill jag inte att någon använder utan att fråga först.

Christina, paparazzi - FOTO

2011-03-09 | 12:59:00 | Fotografi - Människor |
Egentligen så är det de små bilderna som är mina favoriter men råkade spara de i helt fel storlek så ni får dem i litet format.. ^^
Nu ska jag med nästa buss in till stan och träffa Tess. Skriver ett dagboksinlägg senare i kväll innan jag ska till Carro, om hur dagen varit så ni får allt i samma inlägg. Inte lika mycket uppdatering idag som igår eftersom att jag har fullt upp men i morron är jag bakom skärmen igen! :)

Svar på tal! Skrattretande less...

2011-03-08 | 18:01:00 | My road |


Haha, kunde inte mer än skratta och godkänna denna kommentar!
Snacka om att vissa måste yttra sig! Denne verkar inte ens läsa min blogg och inte veta att jag har en ÄTSTÖRNING! Jag kan inte äta vad som helst, får heller inte äta vad som helst för mina läkare! Eller får, får jag väl men om jag ska bli fri alla mina tankar kring mat bör jag inte.
Sedan, visst...Man bör äta det man bjuds på men man tål faktiskt heller inte allt! Det är något i kladdkaka som gör att jag spyr, det är något i pizza som gör att jag får kramp. Då är det inte så lätt! Just denna kompis jag var till visste inte om mina ätstörningar och då är det inte lätt heller, då blir det lätt missuppfattningar.
Eftersom att jag också är halvvegiterian (har aldrig sätt mig själv som det förrän igår!) är det heller inte lätt att veta vad jag kan och inte kan äta. Detta var första tjejmiddagen på flera år som jag tackat ja till att gå på, och då räknar jag inte mina, Maja och Hannas sushi-kvällar.

jag är inte den som brukar svara på sånna här kommentarer men kände bara att jag behövde få ur mig detta! xD


För övrigt går det sådär med maten igen. :/ MEN ändå framåt.
Egentligen borde jag inte gå tillbaka till skolan på måndag men vill verkligen tillbaka och får väl ta det lugnt i början. Kanske inte gå på alla lektioner och så. Är ju sjukskriven till sista april nu om jag vill, så...
Har tid med min behandlings ass. i morron på Affektiva och även om det inte är den bästa timman i veckan och fast att jag är väldigt fåordig när jag sitter där så längtar jag nästan dit. :/ Få prata av sig lite i alla fall.

Pappa och moster gjorde pizza till middag idag också. När de båda VET att jag inet kan. Fick utskällning av pappa men HALLÅ!? Jag sa till min moster igår att JAG ÄTER INTE PIZZA! Allt som jag säger till folk verkar gå in genom ena örat och ut genom det andra. "Du får inte göra någon annan mat heller för det slängs för mycket mat i det här huset!". FINE BY ME! Jag är inte hemma från skolan för att jag tycker att det är förbaskat kul eller nåt men det verkar ju pappa tro!

Ingen bild för detta inlägg och förlåt att det blev så långt men behövde få skriva av mig till de människor som förstår mig bäst för tillfället, NI!

Will you be there - FOTO

2011-03-08 | 15:30:00 | Fotografi - Människor |


Blandar allt lite hej-vilt just nu bara för att jag inte vet vad jag vill börja med. ^^
Ville i alla fall ge er lite av bilderna från vårshowen. Lite kommer i "foto" och lite kommer i "på scenen" och lite allt möjligt blandat beroende på vad det är. :)
Här är i alla fall Maria och Sabina tillsammans med hela klassen (dans, artist 1 och 2) som sjunger och dansar på Micael Jacksons "Will you be there".

A fast update

2011-03-01 | 22:27:00 | My road |


Det blir nog att sova snart.
Vet att det har varit KASS uppdatering från min sida idag, men har inte orkat eller haft tid för det.
Sist jag var på Affektiva fick jag en avslappningsskiva och en ny tid. Har fortfarande inte lyssnat på skivan. Antar att jag borde ge den en chans innan jag ska tillbaka i morgon. Kenneth är en supertrevlig behandlare men vet inte om han riktigt är den jag behöver.
Fcik lov att köpa munspray idag också. Ataraxen gör så att jag blir OTROLIGT torr i munnen, speciellt på nätterna. Får se om den funkar nu då. Första testen i natt!

Mer update blir det nog inte idag. Varken på min väg framåt eller på vardagen. Gahh, har inte så mycket till vardag för tillfället. :P

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.