Hiss eller diss?

2011-05-31 | 19:22:00 | Tankar |


Vad tycker vi egentligen? Jag vet ärligt inte vad jag tycker om detta.
Jag älskar one pieces! De är gosiga, gulliga och man kan få vara den man är i dem. Största anledningen till att jag gillar/gillade dem var för att de inte finns att köpa överrallt och därav är lite speciella. Men nu finns de på Gina och alla kan köpa dem till ett billigt pris. Det är som om Cocco skulle börja sälja sina smycken hon H&M, det skulle förstöra hela charmen med dem!

Hissar one piece men dissar att den finns på Gina!

Glömmer man kameran...

2011-05-31 | 13:32:00 | Dagbok 2011 |

…får man skylla sig själv!
Tänkte att jag ska ju bara på arbetsförmedlingen och skriva in mig, sedan hem igen, inte behöver jag en kamera för det! Oh, så fel man kan ha! Träffade Marius och Carro på stan och gick runt i timmar med dem! Precis innan vi skulle splittras för att åka hem till sitt kom Marius med idén om att åka hem till honom och spela Wee.


Det gjorde vi ju så klart och vi kom underfunn med att jag och Marius inte ska spela samtidigt. Vi skriver bara. Och inte vara högt utan även i ett tonläge som är skärande för öronen! Hade så otroligt kul med dem alla och Maruis pojkvän Robin var med också! :) De är så söta tillsammans!

Som tur var hade i alla fall Carro en kamera för att dokumentera våran knäppa dag/kväll och det tackar jag för! :) Ska aldrig glömma kameran hemma igen, I PROMISE!

Gift from a missed and dear friend!

2011-05-29 | 22:25:00 | Dagbok 2011 |


Viktorias blogg

Dagens outfit - Balen 2011

2011-05-28 | 21:53:00 | Dagens outfit |


Klänning: Cubus
Skor: DinSko
Skärp: H&M
Halsband (kort): ? Fått av härliga Paul (Scottland)
Halsband (långt): H&M
Örhängen: ? Fått av finaste Viktoria
Väska: En äkta märkesväska. (Ska jag vara ärlig vet jag inte vad för märke. (A) är ingen märkesmänniska men fick låna den av Marius).
Håret: Gjorde Marielle!

Jag lever! - Videoblogg

2011-05-26 | 13:01:00 | Videoblogg |

Kommer att ta igen all bloggning med tidsinställningar därav kommer ni att få bläddra ner för att se inläggen. Kommer heller inte vara så effektiv på att svara på kommentarer som jag annars är. Kanske längre in i sommar! Behöver tänka på mig själv ett tag…

Inspelning i studio

2011-05-11 | 20:37:00 | Musik - video/ljud |

Förlåt för galet dålig uppdatering! Det kommer tyvärr att fortsätta så ett tag men tänkte i alla fall dela med mig av dagen. Vi var och spelade in i studio på Fränstaskolan med klassen idag. Nu känner man att det är nära slutet. *SNYFT!* Kommer sakna min klass så otroligt galet mycket när skolan slutar! :’(

Drar i trådar och förklarar läget

2011-05-09 | 07:28:00 | My road |

Orkade inte blogga mer igår. Har massa bilder på Tess som jag vill upp med men orkade bara inte. All energi bara *SLUPP* så var den slut. Får se när bilderna vill orkas komma…

Tycker att ni är helt underbara alla läsare som frågar hur min ”kamp” går!
Kortsiktigt så går det framåt, jag går upp i vikt (fy fan va hemskt att erkänna men så är det).
Jag har under dessa månader börjat inse hur sjuk jag faktiskt var! Orkade ta mig fan INGET! :O Inser också att jag inte är frisk när folk frågar ”men det är bra nu? Du är frisk nu?”. Äter som en åsna för att vara ärlig. Envist framåt men med ett motstånd. Jävla bra förklarning va!? xD  Vill bara bli tillräckligt stabil så att jag orkar med resten av mitt liv. Och att få LEVA resten av mitt liv! Som Emma så fint la upp det för några månader sedan INNAN min sjukskrivningDu är som en levande död! Det går inte att kommunicera med dig!” Och så får det inte vara, ska ju leva det liv jag blivit tilldelad!
Föreställningen som jag satte ihop tillsammans med Carro har verkligen fått mig att öppna upp ögonen för mig själv och för min omgivning. Hur jag egentligen har mått och hur de runt om mig faktiskt har påverkats. Det har varit påfrestande och inte alls speciellt trevligt men lärorikt som SATAN! Tacklar fortfarande många frågor och kommer nog att få göra det under en längre period framöver…

Ska ner på vårdcentralen nu.
Blodprovstagning utan Emla-plåster. KOMMER DÖÖÖ! :O Dock är jag inte på humör för att orka bry mig riktigt så med lite tur i oturen kommer jag slippa nervositeten och fokuset på nålen som ”tömmer” mig på 4 rör blod.
Därefter hoppar jag på 10.25-tåget till Fränsta så tar mig inte in på bloggen förrän vid 12-tiden.

Det blev ett ärligt inlägg med hur jag faktiskt känner och EGENTLIGEN mår, instoppat med min dåliga humor för att lätta upp det lite. :) Har ju lovat att vara mer positiv i bloggen och jag gör verkligen så gött jag kan! Ingen som klagar längre i alla fall *Peppar, peppar*.

Morgon-dravel!

2011-05-08 | 11:30:00 | Videoblogg |

Fina Mimmi | Sökningen i Härnösand

2011-05-06 | 20:24:00 | Dagbok 2011 |


Finaste Mimmi bjuder på sig själv! <3 ”De där måste du lägga upp på facebook!” Älskar dig gummsan min! :D

Bilden har inget med texten under att göra. :)

Då har man haft en härlig dag i Härnösand!
Vilken dag detta har varit! :O Haft så otroligt kul att ni anar inte! ^^ Vi har lekt massa lekar, haft intervju, sång & komp-prov och pulsprov. Samt träffat massa härliga vänner som jag inte träffat på länge! :) Och en som jag träffar lite hela tiden. Vi är så galet lika varandra att det går inte att missa att vi är kompisar. ^^
Trots min förkylning och min nervositet så gick det ändå helt ok. Jag är i alla fall nöjd med dagen och sedan får vi se om det relaterar i att jag kom in eller inte. Håll tummarna för mig! ;-) Vill verkligen in på denna utbildning!

Har krypit ner i sängen med datorn i knät och kollar på Så ska det låta och sedan ska jag nog sussa kudden. Japp, tänker vara så tråkig. ^^ GALET TRÖTT ALLTSÅ!

(Tina Lejonborg är med förövrigt i Så ska det låta i kväll. Då vi var och såg på WWRY med klassen i sthlm i somras så träffade vi henne och alla de stora rollerna backstage och hon pratade lite med hela klassen. :D GRYM händelse! Bara vi i klassen fick ju vara där också så vi kände oss ganska speciella. ^^ Specialrundvandring för Heléns elever.

Svar på frågestund

2011-05-06 | 11:30:00 | Frågor & Svar |


Befinner mig med Carro på audition i Härnösand hela lördagen. Skriver mer på kvällen då jag är hemma. :) Tills dess…NJUT AV SVAREN PÅ ERA FÅRGOR! :D
Finns det fler frågor på lager? Ställ och jag svarar på dem i detta inlägg i en vecka till framöver. Sedan får vi se när jag orkar med en till frågestund. De dyker ju inte upp så ofta hos mig.


Vad är ditt bästa barndomsminne?
- Svårt att säga…Minns inte så mycket från min barndom då jag försökt att förtränga den. Var mobbad hela min uppväskt i skolan. Dock en sak som jag idag skrattar åt är att jag fick en järnstekpanna i skallen när jag va 9. Kan ju skriva mer om det i framtiden. Kanske inte är det bästa minnet, men ett av de få från när jag va liten.
Vilket är ditt bästa minne?
- Oj, jag har många fina minnen men ett som satt sig är i alla fall när jag var och såg Pernilla Wahlgren i Sundsvall och hon började prata med mig från scenen och efter föreställningen fick jag hennes blommor. :)
Varför är du så söt?
- Hahaha, det tål att diskuteras. Är det någon eller några som är söt är det ni lärasare och mina fina underbara vänner som står med mig i vått och tort! ♥
Vad tycker du är meningen med livet?
- Försöker att inte tänka på den frågan när det kommer till mitt liv. Jag blir bara deprimerad. Livet har ingen mening, man ska bara njuta av det så länge man kan. :) Det finns egentligen inga måsten, det finns inga krav, när någon säger att ”du MÅSTE hjälpa mig med det här!” gör du det då för att ditt eller dennes liv ska bli bättre och hur påvärkas ditt liv av detta?
Vilket land skulle du helst vilja åka till och vilken maträtt skulle du helst vilja prova i det landet isåfall?
- England (London), USA (LA och NYC) och Japan men så klart när det är säkrare där. ^^ Ett måste är ju Suchi från Japan. Har ju bara ätit det här i sverige, känns inte som om det är samma sak. :P
Målar du naglarna ofta?
- Jag biter tyvärr på naglarna. Försökte att inte göra det men klarade mig bara i två veckor. :P Så målar dem aldrig.
Handlar du mycket på Cocoo.se?
- Det är mycket jag vill ha men har bara handlat en gång. Ska dock till butiken om två veckor i Sthlm så jag hoppas på att inte handla för mycket då! ^^


har du alltid vetat vad du vill bli? / vad vill du bli?
- Arist/showartist/Musikalartist. Ville alltid bli läkare när jag va liten men först och främst har jag inte betygen för det och jag klarar inte av att se andras blod/skador.. ^^
När började du intressera dig i musik?
- När jag började gymnasiet började jag att sjunga men ville inte stå på scenen och hålla på med det som yrke förrän jag började utväcklas och verkligen älska att underhålla andra. Då var jag 17.
Jag har förstått att du vill musikalsjunga i framtiden. Skulle du vilja bli känd genom det?
- I risk för att inte låta som en snobb så, ja. Det skulle jag vilja. :P
När blev du intresserad av dans?
- När jag började på folkhögskola för två år sedan. Innan dess hade jag bara hållt på med balett.


Hur länge har du bloggat?
- Sedan 2006. Denna blogg har jag bloggat på sedan 2007. :)
Vad fick dig att börja blogga?
- Ville ha någonstans att berätta om de gånger jag träffade Nanne Grönvall och Pernilla Wahlgren och det fortsatte med att jag bloggade om saker, anorlunda för mitt liv, som hände i vardagen till hur den är idag. :)
Hur många läsare har du per dag?
- Mellan 200 – 500 om dagen.
Vart får du din inspiration ifrån?
- Genom andra bloggar, min vardag och det jag hör/ser runt om mig.
Vad är ditt besökarrekord?
- Hade 6000 en sommar…älskar sommaren, det är så många underbara som hittar in då! ^^


Klädstil?
- Slappt, slickat, kläning, byxa…Det JAG för dagen tycker är nice. Kan klä upp mig en helt vanlig vardag och gå i vardagskläder på krogen. xD Brukar säga att min klädstil är det som för dagen är mitt mående/hur jag vill må.
Musikstil?
- Pop/rock/musikal och konstigt nog har jag börjat lyssna på viss hiphop. Är dock kräsen som fan när det kommer till det. ^^


Vilken är din favoritaffär?
- Barista. Det är ett café men jag tycker att det gills..^^
Favoritplagg
- Vanliga baslinnen
favorit program/serie/film?
- How I met your mother, simpsons, det mesta otecknade på disney channel, Ghost Whislerer och musikalfilmer och serier
Favoritskor (Visa bild)
Älskar typ alla mina skor..xD Det dumma är att de jag älskar mest använder jag minst. :S Har dock alla skor på skolan, internatet och kan därför inte ta en bild och lägga upp. :(
Favoritmat?
- Jag är GALEN i kykling! ^^
Favorit sak i rummet?

- Datorn. xD
bästa klädelseplagget?
- En blus som min kompis Maja Cronert har gjort. :)
bästa smycket du bär mest?
- Jag har flera olika långa halsband jag brukar variera emellan.


Skär du elr klipper du din pizza :) ?
- Äter inte pizza..xD Men skulle jag hjälpa någon att dela den blir det skära. :P
Beskriv din dröm prins :D
- Längre än mig, vältränad eller gillar att träna (så att vi kan förstå varandra), någon som kommer överens med mina vänner och som vill det bästa för mig, sig själv och vårat förhållande. Någon som får mig att skratta, som jag inte klarar mig utan men samtidigt kan vara ifrån och som hajjar min konstiga syn på livet. xD (Nu har du att jobba på G! ♥).
Om du skulle vara en smothie, vilken smak skulle du vara då? ;P
- Vetegräs och Kiwi. Den är grön, konstig och ingen tror att den är god förrän de har smakat, sedan är de fast..xD Ger man mig inte en chans lär man heller aldrig känna mig.
Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
- En telefon med telia abodemang för att ringa 112 och alla kompisar för att degprata, en ko så jag har mjölk och en dator för att fördriva tiden. xD
Om du fick vara vilket djur du vill, vilket skulle du då välja och varför?
- En apa. Då får jag fortsätta vara hänglig och klängig men folk tycker bara att det är gulligt istället.. ^^ Eller en tupp. Tuppar är självcentrerade och egositer men det är helt okej för allt och alla för att tuppen är…En tupp. Smartaste varelsen på jorden som ser till att han själv mår bra innan han ger av sig själv till världen.
Hur många gånger har du varit riktigt kär?
- 3 gånger.
Om du fick chansen att vara någon annan människa/eller ett djur en hel dag, vem/vad skulle du helst vilja vara?
- Kristin Chenoweth. Fantastisk musikalartist!

De vinnande länkarna:
Linda
Danti
Matilda

Cajsas motivering:
Frågorna var otroligt anorlunda från vad man brukar få och tjejerna är bara för busiga. Anorlunda frågor är alltid roligast att svara på. Det var otroligt svårt dock att välja ut tre då det va många bus-frågor som ni hade för er! ^^

Cajsas extra-länk:
Linnea

Cajsas motivering:
Det visste ni inte skulle komma, det är en liten suprise!
Linnea känner mig och min blogg så bra vid det här laget efter att hon har hängt med mig ett tag att hon frågade lite mer invecklat om mina mål och så vidare vilket gjorde att jag fick tänka lite extra. TACK TJEJEN!

Sista timmarna i GBG

2011-05-02 | 12:44:00 | Dagbok 2011 |

Då åker man snart då.
Tåget går 14.42 och vill hinna träffa Meli innan dess. Ser mörkt ut att hinna det. :/ Det blir i alla fall till att vila av sig förkylningen på tåget samt plugga projektarbete. Ska träffa G en snabb sväng i Sthlm också då det är 40 minuters byte mellan tågen. FÖRHOPPNINGSVIS vill tåg och tider sammarbeta idag. Magkänslan för det är i alla fall bra. :)

Vad det gäller nya designen, den kommer nog ska ni se… Ni får tjata lite på Tobbe. ;-)

Blev en datanördsbild som inte fått visa sig på bloggen än. Har ingen bild att lägga upp så måste ju bju’ på något liksom. ^^

Väskhållare

2011-05-01 | 18:46:00 | Cajsa tipsar |

Många som frågat om detta nu sedan jag köpte den.
Jag köpte min av Marielle för ynka 70 spenn för ca två månader sedan. Praktisk och liten. Har den ALLTID i väskan.

Känner ni att ni har pengar till detta så KÖP!
Aspraktisk att ha i väskan när man inte har någon annan stans att lägga väskan typ på ett café eller på skolan.

Gekås Ullared är stort som F*N!

2011-05-01 | 16:32:00 | Dagbok 2011 |

Försvann till Gekås Ullared med Viktoria tidigare.
Det va askul och STORT! Dock var vi båda trötta gäspiga och inte alls på shoppinghumör. Vi hade inte budget för det heller. ^^ Vi hittade mycket som vi ville ha men kände spontant att vi väntar tills ekonomin känns mer stabil och att vi har hittat eget ställe. Går planerna som jag vill för hösten så flyttar jag till egen lägenhet då. :)

Foto: Cajsa Lindahl ©

I morgon har jag gjort mitt i Göteborg, Kinna, Frölunda och Kungsbacka.
Då åker jag hem i några veckor och sedan är det dags att fara ner till Bjärnum, Skåne. Har bara min fina Maja i Skåne men det är Lund så tror inte att vi kommer kunna ses. :( Ska söka musikteaterskolan där. Samt deras förberedande och teater.

Så seg dag man kan ha i GBG då! :O

2011-05-01 | 00:33:00 | Dagbok 2011 |

Vilken lugn kväll det var idag då! :O
Ingen människa bakom datorn! :O Mer än jag och Viktoria då kanske. :P Ni menar väl inte att ni har ett liv utanför datorerna!? :O Det har inte jag! ^^

Det har väl inte varit en toppendag för att vara helt ärlig. Det var en sån här dag när man bara vill ligga i sängen med datorn i knät och inte göra ett skit…Då var det ju utcheckning kl 11 på vandrarhemmet så klart..! Sedan blev en seg dag på centralstationen i 5 timmar och jag började använda min hjärna till det mindre bra genom negativt tänkande.
Kom hem till Viktoria runt 18 efter att jag gick vilse i Kinna…Skulle till Kinna så egentligen va jag inte vilse men….Jag va vilse, okej? :P

Seg dag resulterar i sega inlägg och uppdateringar. Ber om ursäkt för det…


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.