Back to Capio for one last(?) meeting

2014-12-17 | 01:13:00 | Dagbok 2014 | Fri från anoerxi, Social fobi, Paniksyndrom & Borderline |

Hellu!
Har varit och gjort Sollentuna osäkert idag. Hade samtal med min nya kontaktperson tillsammans med Capio. När vi gick igenom korridoren var Staffan framför oss. När han vände sig om och såg mig vände han riktning och kom fram och gav mig en stor, varm kram. Kände för att gråta en skvätt. Det fick mig att förstå att jag inte bara är ännu en patient som slutat. De ser på oss alla som individer!
Samtalet gick bra och var väldigt givande för oss alla dock blev det väldigt laddat efter då jag träffade alla tjejerna igen. Saknar alla så galet mycket och jag grät floder när jag hade lämnat området. Jag träffar mer än gärna mina babes från Capio men föredrar nu mer att hellre ses UTANFÖR sjukhuset som vänner snarare än medpatienter. Det är liksom ett avslutat kapitel. 
 
 
Efter mötet gjorde jag vad varje tjej som har timmar av fritid skulle göra, jag gick på köpcentret och strosade runt. Köpte inget men skulle ha en handkräm...Självklart fanns det bara en kvar bortsätt från test-produkten och den var det någon eller några som varit och kladdat på. Så det blev det inte.
 
Lite tråkig dag att läsa om kanske, men mitt liv är inte fyllt med så mycket annat nu för tiden...

Glad Lucia dagen före!

2014-12-12 | 14:42:00 | Dagbok 2014 |

Jag va upp på jobbet och hälsade på idag och fick se ett majestätiskt luciatåg! Det var tärnor på scenen, framför senen samt båda sidorna av publiken i trappuppgången var smockade av vackra vitt uppklädda elever. Njöt av varje sekund, även om jag blev lite störd av elever som inte kunde hålla sig för skratt. Det var otrolgit vackert och jag är så glad över att jag fick se det.

Capio - Färdigt kapitel

2014-12-04 | 21:31:00 | Dagbok 2014 | Fri från anoerxi, Social fobi, Paniksyndrom & Borderline |

Hade idag min avslutning på capio.
Arg på mig själv för att jag inte fotade den fina dukning personalen hade gjort för mig till lunchen. Det var mycket tårar, speciellt från mig. Har byggt starka band med några utav tjejerna och att helt plötsligt aldrig mer få träffa dem gjorde ont hela vägen ner i roten. Två av dem och jag har lovat varandra att försöka hålla kontakten men jag är för van vid att personer försvinner ut ur mitt liv. 
Efter 5 månader på Capio Anorexi Center går jag nu vidare till psykiatrin och fortsätter med en ny behandling där för en diagnos jag ännu inte vet vad det är för något. Jag har aldrig riktigt viljat bli diagnostiserad med något men för första gången känner jag bara att jag vill veta vad det är för fel på mig och få hjälp med det. Kommer alltid att få sloss med min ätstörning och risken att falla tillbaka är ganska stor men försöker att tänka att jag är klar, nu ska jag bli och vara frisk!
 
Önska mig lycka till med vidare kapitel! Kommer så klart att fortsätta uppdatera er.

Pentatonix - Mary, did you know?

2014-12-01 | 11:38:00 | Film & Musik |

 
"Mary, did you know?" med Pentatonix får välkomna första december och advent på min blogg.
Den spelades upp på skärmen under insamlingen i våran kyrka igår. Har bara hört denna låt med Meredith Andrews innan.
 
Jag är ingen jul-människa TROTS att jag är kristen. Jag känner ingen annan kristen som inte gillar julen. ^^ Men det har inget med Jesu födelse att göra. Är sjukt glad åt att vår Herre kom ner på våran jord men det är mer av kylan och mörkret som irriterar mig. Denna låt är ett fantastiskt ljus i mörkret.

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.