Inlagd på psykiatrin

2015-02-05 | 22:39:00 | Dagbok 2015 | Fri från anoerxi, Social fobi, Paniksyndrom & Borderline |

Hej mina kära blogg-vänner!
Jag ligger inlagd på Södertälje Sjukhus Psykiatri. Ett HELT frivilligt val från mitt håll. Mina panikattacker har varit så illa att jag behöver komma ifrån ett tag och bara vila upp mig så att jag och min kurator kan börja jobba ordentligt på mina problem. Grejen va lite att jag inte har jobbat på mina problem ordentligt innan och nu när jag får göra det tär det väldigt mycket på mig.
 
Under den här perioden har jag ätit väldigt dåligt och när jag väl kom in på avdelningen hade jag inte ätit på 3 dagar. De fick inte i mig något under den dagen så det tog fram tills idag innan jag fick i mig en näringsdryck. 4 dagar utan mat och därefter en näringsdryck på 400 kcal.Det är inte mycket men det är i alla fall något. Det gav mig orken att få permission idag för att åka hem och hämta lite grejer som behövs. Kläder, tandborste, tandkräm...Det nödvändigaste.
Som ni hör får jag bakslag på bakslag och nu blev det för mycket för att jag skulle kunna ta mig upp på egen hand. Jag är på helt rätt ställe i alla fall, även om det ibland känns helt meningslöst. Jag har Gud med mig på min sida och fantastiska vänner och familj som stöttar mig.

Mini-bloppis för läsare i området!

2015-02-02 | 20:43:00 | Övrigt |

Fina, oanvända högklackade skor för 100 kr! Nypriset va 349 kr.
Storlek: 36
Klack:11 cm
Säljer även en superfin bur för små husdjur för 100 kr. Min kissemisse har blivigt lite för stor för den då den är för kattungar/valpar/kaniner eller andra små husdjur. Bur blev precis såld!
 
Om någon bor i Stockholmsområdet och vill köpa dessa så maila mig eller kommentera på bloggen.

Kort update och försöker komma tillbaka

2015-02-01 | 00:57:16 | Fri från anoerxi, Social fobi, Paniksyndrom & Borderline |

Hej mina kära blogg-vänner och god fortsättning på er!
Min bloggning är HELT OFF just nu och jag ber om ursäkt för det. Jag har tappat ungefär 90% av alla mina läsare och lär aldrig få tillbaka de jag tappat men bloggen är inte nerlagd! Jag mår bara verkligen skit nu för tiden och jag kan inte blogga om ordentliga grejer. I veckan tänkte jag ta en dag och fixa utkast-inlägg med lite mode och annat kul som jag bara kan slänga upp när jag inte har något annat att blogga om för jag vill verkligen komma tillbaka till bloggandet. Till nästa vecka borde jag vara tillbaka om min plan går i verket. Tror också att om jag kommer igång med bloggen igen måste jag se till att ha saker att göra för att kunna uppdatera med spännande saker och min panikångest kommer att minska.
 
Här är vad som har hänt den senaste tiden.
Som ni vet går jag nu mer på psykiatrin på Södertälje Sjukhus där jag har en helt fantastisk kurator och en riktigt bra läkare. Jag har dock aldrig jobbat på det där sättet med mina panikångestattacker vilket gjort att det blivigt värre på den fronten då jag utsätts mer för det nu. Därav den dåliga bloggningen. Jag stöter bort vänner och vänner stöter bort mig men jag har några starka figurer i min omgivning som håller sig kvar trots mitt skitiga sätt att behandla dem på. De vet att jag inte menar något mot dem utan att jag egentligen torterar mig själv genom att försöka se till att jag inte har några vänner kvar.
Vad det gäller ätstörningen är den fortfarande där. Beter mig fortfarande på samma sätt så skulle väl säga att jag fortfarande har anorexia, bara det att nu har jag ett stabilt bmi efter ett halvår på capio. Vilket jag så klart kämpar med att förstöra. Jag gör det så klart inte av egen kraft. Jag är ju "djupt troende" och jag gör inget i egen kraft. Detta i sig innebär inte att det är Gud som gör detta mot mig. Nej, under så många år har jag låtit Djävulen styra mitt liv och nu när jag kämpar med att få tillbaka mitt liv och ge allt till Jesus är det en ordentlig kamp för onda krafter ger sig inte i första taget!
Jag VILL vara frisk!
Det är bara det att jag har varit sjuk i så många år "frisk" skrämmer mig. Vad innebär det? Vem är jag utan panikångest och ätstörningar?

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.